search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:35
MENU CLOSE

H Coca-Cola Τρία Έψιλον και φέτος στο Athens Bar Show

04.11.2016 13:22
H Coca-Cola Τρία Έψιλον και φέτος στο Athens Bar Show - Media

 

Με ξεχωριστούς καλεσμένους και ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο από  premium spirits…

Για 4η συνεχή χρονιά, η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα έχει παρουσία στο Athens Bar Show που θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Στη σημαντικότερη διοργάνωση του κλάδου στην Ελλάδα, ο εκθεσιακός χώρος της Coca-Cola Τρία Έψιλον θα αποτελέσει για μία ακόμη χρόνια σημείο συνάντησης για όλους τους γνώστες και επαγγελματίες του χώρου. Σε αυτό το διήμερο, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν το πλήρες portfolio αλκοολούχων ποτών που διανέμει η εταιρεία, με το οποίο ενισχύει την κύρια δραστηριότητά της και συμβάλει στην παροχή ενός διευρυμένου χαρτοφυλακίου προϊόντων, για κάθε περίσταση κατανάλωσης.

Επιπλέον, κορυφαίοι bartenders θα προσφέρουν κοκτέιλ υψηλής τεχνικής με premium brands, όπως η Snow Leopard, το Cutty Sark Prohibition, το Naked Grouse και η M DRY Mastiha, αναδεικνύοντας το premium spirits portfolio της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Sophisticated classics, όπως το Campari και το Jack Daniel’s, θα έχουν φυσικά την τιμητική τους με νέα serving propositions, ενώ το ανερχόμενο trend του Aperol Spritz θα δώσει χρώμα και γεύση στο διήμερο.

Ειδικά για τη φετινή χρονιά, η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα έχει τη χαρά να καλωσορίσει στη διήμερη έκθεση εκπροσώπους των super premium brands, καθώς και αναγνωρισμένους cocktail gurus της παγκόσμιας bar σκηνής:

– Τον Stephen Sparrow, εμπνευστή και ιδρυτή της Snow Leopard

– Τον Dushan Zaric, Cocktail Mastermind, Head Bartender & co Bar Owner του Speakeasy Βar E.O. (Εmployees Οnly) στην Νέα Υόρκη

– Τον Sietse Offringa, European Brand Ambassador, The Macallan

Καθώς και τους:

– Γιάννη Πετρή, Brand Ambassador Jack Daniel’s Greece

– Διονύση Πολάτο, Brand Ambassador M DRY Mastiha

Οι ξεχωριστοί καλεσμένοι θα εμπνεύσουν με ομιλίες και σεμινάρια που θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων: «Οδηγώντας μια start-up επιχείρηση προς την κορυφή των super premium vodkas», «Behind the bar Tips – Πώς να δημιουργήσεις μία επιτυχημένη και  επαγγελματική ομάδα bar», «Single Malt και Υψηλή Γαστρονομία».

Παράλληλα, τα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον θα βρίσκονται στην έκθεση για να κατευθύνουν κάθε επαγγελματία bar owner και bartender που θέλει να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο.

H μαγεία των premium spirits θα συνεχιστεί και μετά τη λήξη του Athens Bar Show στις 9 Νοεμβρίου, με δύο guest bartending events στο κέντρο της Αθήνας. Ο Dushan Zaric, cocktail mastermind, θα βρίσκεται πίσω από την μπάρα του The Bank Job (Κολοκοτρώνη 13, Αθήνα) για ένα special guest στις 22:30, ενώ την ίδια ημέρα και ώρα, ο European Ambassador του Macallan, Sietse Offringa, θα βρίσκεται στο Pairidaeza (Παρνασσού 3, Πλ. Καρύτση).

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των παρουσιάσεων:  athensbarshow.gr

Απολαύστε υπεύθυνα. apolafste.ypefthina.gr/

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:35