search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:30
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν 13 άτομα που έπαιζαν ζάρια – Κατασχέθηκαν 14.000 ευρώ

04.11.2016 14:38
Ηράκλειο: Συνελήφθησαν 13 άτομα που έπαιζαν ζάρια - Κατασχέθηκαν 14.000 ευρώ - Media

 

Για οργάνωση και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια, συνελήφθησαν στο Ηράκλειο 13 άτομα και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις 14.000 ευρώ.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούνται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας, τις μεταμεσονύκτιες ώρες, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε καφενείο, συνιδιοκτησίας ενός 42χρονου και ενός 37χρονου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οι δύο ιδιοκτήτες του καταστήματος είχαν επιτρέψει και συνέδραμαν σε δέκα άτομα να παίζουν ζάρια.

Κατά τον έλεγχο συνελήφθησαν και οι δώδεκα, καθώς και ένα ακόμη άτομο, ως εργαζόμενος στο καφενείο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και μέσα στο καφενείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ζευγάρι ζάρια και το χρηματικό ποσό των 14.130 ευρώ, ως προερχόμενο από το παράνομο τυχερό παιχνίδι.

Επιπλέον διαπιστώθηκε, ότι το κατάστημα δεν είχε άδεια ίδρυσης και λειτουργίας. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33