search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:01
MENU CLOSE

Αυτά είναι δέκα από τα χειρότερα τραγούδια στον κόσμο (Videos)

04.11.2016 17:44

Πριν από μερικούς μήνες, ο Βρετανός φαν της μουσικής Έντουαρντ Κάρτερ επιχείρησε να δημιουργήσει τη λίστα με τα χειρότερα τραγούδια όλων των εποχών.

Το εγχείρημά του προκάλεσε έντονες συζητήσεις μεταξύ των μουσικόφιλων ανά τον κόσμο, κυρίως διότι ο Κάρτερ είχε συμπεριλάβει στην αρχική λίστα και το “Imagine” του John Lennon.

Η εφημερίδα New York Post, διαπιστώνοντας το ενδιαφέρον που προκάλεσε η απόπειρα του Κάρτερ, ζήτησε από τους αναγνώστες της να ψηφίσουν αυτοί τα χειρότερα τραγούδια όλων των εποχών.

Από την ψηφοφορία προέκυψε μια ενδιαφέρουσα λίστα, ωστόσο, δύσκολα θα μπορούσε να διαφωνήσει κάποιος, ότι όντως μερικά από αυτά είναι πολύ κακά:

Η πρώτη δεκάδα, λοιπόν, έχει ως εξής (με βάση και τα σχόλια των αναγνωστών):

-Starship “We Built This City”: Πόσο χαμηλά μπορούν να πέσουν οι μεγάλοι του παρελθόντος; Στη δεκαετία του ’60, το συγκρότημα λεγόταν Jefferson Airplane και τα τραγούδια του “Somebody to Love” και “White Rabbit” θεωρούνται σύμβολα του κινήματος των χίπις. Δυστυχώς, τα χρόνια πέρασαν και οι Starship κέρδισαν το βραβείο του Χειρότερου Τραγουδιού Όλων των Εποχών.

 

-USA for Africa “We Are The World”: ο στόχος του τραγουδιού ήταν να συγκεντρώσει χρήματα για τον λιμό στην Αιθιοπία. Σπάνια τόσο συγκεντρωμένο ταλέντο παρήγαγε κάτι τόσο κακό…

 

-Bobbie Mc Ferrin “Don’t Worry, Be Happy”: το τραγούδι έχει γίνει τεράστια επιτυχία, έχει μετατραπεί στο σλόγκαν της αισιοδοξίας και, δυστυχώς, παρά το ταλέντο του δημιουργού του, είναι εκνευριστικό.

-Berlin “Take My Breath Away”: Χρησιμοποιήθηκε για την ταινία “Top Gun” και έχει γεράσει αφόρητα.

 

-Steve Miller Band “The Joker”: Το τραγούδι αυτό καθαυτό δεν είναι κακό, απλώς παίζεται διαρκώς και έχει “καεί”.

 

-Piko-Taro “PPAP”: Επιχείρησε να επαναλάβει την επιτυχία του “Gungman Style”. Απέτυχε οικτρά και εκνεύρισε πολύ κόσμο.

-Nena “99 Luftballons”: Το τραγούδι αναφέρεται στην πυρηνική καταστροφή, αλλά συγχωρείστε αν η μουσική δεν σας επιτρέπει να το καταλάβετε.

 

-Los Del Rio “Macarena”: Δεν φτάνει που το τραγούδι είναι χάλια, έκανε μόδα και τον αντίστοιχο χορό…

-Europe “The Final Countdown”: Για τους Έλληνες έχει άρρηκτα συνδεθεί με τον άθλο του Ευρωμπάσκετ του 1987, για τον υπόλοιπο κόσμο είναι το ναδίρ του “hair rock” της δεκαετίας του ’80.

-The Beatles “Hey Jude”: Για τους αναγνώστες της New York Post αποτελεί απορία πώς τέσσερις ιδιοφυίες όπως οι Beatles έγραψαν ένα τόσο κουραστικό τραγούδι που μοιάζει να διαρκεί αιώνες…

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59