search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:45
MENU CLOSE

Κωνσταντοπούλου για ανασχηματισμό: Ο Τσίπρας αναζητά τρόπους για να παρατείνει το βίο της κυβέρνησης

05.11.2016 08:54
Κωνσταντοπούλου για ανασχηματισμό: Ο Τσίπρας αναζητά τρόπους για να παρατείνει το βίο της κυβέρνησης - Media
 
«Για ανασχηματισμό εξάντλησης των εφεδρειών» έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ. 
 
«Επιστρατεύονται όλα τα πρόσωπα που θα μπορούσαν σε αυτά τα τελευταία επεισόδια της κυβέρνησης να αναλάβουν μια θέση εξουσίας» τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και σημείωσε πως αναβαθμίζονται πρόσωπα που δεν έχουν πάρει την ψήφο των πολιτών και δεν έχουν αναδεχθεί από την κοινωνία. 
 
Όπως ανέφερε, αυτό είναι το εντελώς αναμενόμενο σε μια φάση που το μνημόνιο συμπληρώνει έξι χρονιά και τη στιγμή που εξαντλούνται τα πρόσωπα.
 
Σε αυτές τις τελευταίες σκηνές θα δούμε όλο το εφεδρικό προσωπικό της κυβέρνησης, εκτίμησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κάνοντας μάλιστα λόγο για κυβέρνηση επιλογής των δανειστών.
 
«Είναι πλέον εμφανές ότι αναζητούνται τρόποι και τεχνικές για να παραταθεί ο βίος της κυβέρνησης. Ελπίζω να μην διαρκέσει πολύ ο βίος αυτός. Είμαι απέναντί τους και θα παραμείνω μέχρι να τους ρίξω» επισήμανε, μεταξύ άλλων. 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:38