search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:49
MENU CLOSE

Το σχόλιο Κουτσούμπα για τον ανασχηματισμό: Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα

05.11.2016 13:34
Το σχόλιο Κουτσούμπα για τον ανασχηματισμό: Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα - Media

 

«Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα» ήταν το σχόλιο του Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό. Ο κ. Κουτσούμπας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λαμία, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, χαρακτήρισε ως «επικοινωνιακή τακτική» τον ανασχηματισμό και συμπλήρωσε ότι «δεν πρόκειται να δοθεί λύση σε κανένα πρόβλημα».

Ειδικότερα ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε ότι «οι κυβερνητικοί ανασχηματισμοί και ο συγκεκριμένος δε θα δώσουν καμία λύση σε κανένα πρόβλημα, πέρα από μια επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης που προσπαθεί να βελτιώσει το προφίλ της, το οποίο έχει πληγεί βάναυσα εξαιτίας των αντιλαϊκών πολιτικών της και των μέτρων που παίρνει για τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τις λαϊκές οικογένειες». Και συμπλήρωσε πως «αυτό το κυβερνητικό σχήμα θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση υλοποίησης του 3ου μνημονίου και όλων των αντιλαϊκών αναδιαρθρώσεων. Νέα μέτρα έρχονται χωρίς να σημαίνει ότι θα αποφύγουμε και το 4ο μνημόνιο…».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:48