search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:59
MENU CLOSE

Άδωνις: Ο Τσίπρας έκανε ανασχηματισμό για να βολέψει τους δικούς του

05.11.2016 17:22
09-10-2015 - Media

 

Τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης κατέκρινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, από την Κέρκυρα, όπου βρίσκεται έπειτα από πρόσκληση του πρώην βουλευτή Στέφανο Γκίκα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Τα ίδια πρόσωπα ανακυκλώθηκαν με ελάχιστες αλλαγές», συμπλήρωσε ενώ υποστήριξε πως «ο ανασχηματισμός έγινε για να βολέψει ο κ. Τσίπρας τους δικούς του».

«Ο χθεσινός ανασχηματισμός επιβεβαίωσε όλες τις φοβίες τις Νέας Δημοκρατίας. Τα ίδια πρόσωπα ανακυκλώθηκαν με ελάχιστες αλλαγές, αυξήθηκαν οι αρμοδιότητες των λειτουργιών των υπουργών και των αναπληρωτών υπουργών , ακριβώς για να βολέψει ο κ. Τσίπρας τους δικούς του και να μπορέσει να διαχειριστεί τον όποιο πολιτικό χρόνο τού απομένει με τις μικρότερες δυνατές εσωκομματικές εντάσεις. Όμως το υπουργικό σχήμα το οποίο επέλεξε δεν είναι λειτουργικό και δεν αναμένεται να μπορέσει κάνει τίποτε ουσιαστικό για την ελληνική οικονομία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης, ενώ για ακόμη μία φορά διευκρίνισε τους λόγους για τους οποίους η Νέα Δημοκρατία ζητά εκλογές.

«Χρειαζόμαστε μια στιβαρή ηγεσία και σήμερα στιβαρή ηγεσία δεν έχουμε, γι’ αυτό ζητάμε εκλογές, όχι γιατί θέλουμε να επιστρέψουμε στην εξουσία», αλλά γιατί η Ελλάδα δεν έχει χρόνο για χάσιμο, σημείωσε και προσέθεσε: «Ζητάμε εκλογές γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι η παραμονή της παρούσης κυβέρνησης στην εξουσία, βλάπτει σοβαρά τη χώρα, μειώνει εξαιρετικά τις πιθανότητες μας να βγούμε εντός χρονοδιαγράμματος στις αγορές και να αποφύγουμε ένα ενδεχόμενο τέταρτο μνημόνιο ή ακόμη χειρότερα και τη δραχμή».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρόκειται να παραμείνει στο νησί μέχρι αύριο το απόγευμα όπου θα παραστεί στις εκδηλώσεις για το «Πρωτοκύριακο» της Κέρκυρας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10