search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:56
MENU CLOSE

Πανικός στην ομιλία Τραμπ στη Νεβάδα- Τον απομάκρυναν από τη σκηνή (Video)

06.11.2016 06:05
Πανικός στην ομιλία Τραμπ στη Νεβάδα- Τον απομάκρυναν από τη σκηνή (Video) - Media

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανού κόμματος για τις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ απομακρύνθηκε το Σάββατο από μέλη της ομάδας ασφαλείας από το βήμα όπου μιλούσε σε μια προεκλογική εκδήλωση στο Ρίνο στην Νεβάδα, έπειτα από μια απειλή που δέχθηκε μέσα από το πλήθος του κοινού που είχε συγκεντρωθεί.

Οι αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες ανέφεραν ότι η αναστάτωση που προκλήθηκε όταν κάποιος από το κοινό φώναξε «όπλο», χωρίς όμως να εντοπιστεί τέτοιο στην κατοχή του.

 «Την στιγμή ακριβώς που μπροστά ακριβώς από το βήμα, ένα άτομο αγνώστων στοιχείων φώναξε ‘όπλο’, τα μέλη των μυστικών υπηρεσιών και οι αστυνομικοί από το τμήμα του Ρίνο συνέλαβαν αμέσως τον ύποπτο. Έπειτα από διεξοδική έρευνα στο άτομο και στον περιβάλλοντα χώρο, δεν βρέθηκε κανένα όπλο», ανέφερε η υπηρεσία με ανακοίνωση της.

«Μια ενδελεχής έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή από τις μυστικές υπηρεσίες και το αστυνομικό τμήμα του Ρίνο», υπογραμμίζεται.

Λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, ο Τραμπ επέστρεψε στο βήμα, λέγοντας στο κοινό: “Κανείς δεν είπε ότι πρόκειται να είναι εύκολο για μας. Αλλά κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:56