search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:25
MENU CLOSE

Σερβιτόρος έριξε καυτό νερό σε πελάτισσα και μετά την ξυλοφόρτωσε επειδή… παραπονέθηκε (Photos – Video)

06.11.2016 08:59
Λευκάδα: Έδειραν ξενοδοχοϋπάλληλο επειδή ζήτησε αντίγραφο της σύμβασής του! - Media

Ένα περιστατικό απίστευτης αγριότητας κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας σε εστιατόριο στην Κίνα.  Μια πελάτισσα ζήτησε από τον 17χρονο σερβιτόρο να γεμίσει το πιάτο με νερό για τη σούπα της, αλλά εκείνος αρνείται. 

Στο δεύτερο αίτημά της δέχεται ξανά την άρνησή του. Τότε η κοπέλα ανέβασε μια αρνητική κριτική για το εστιατόριο στο ίντερνετ, ωστόσο, για κακή της τύχη, ο σερβιτόρος είδε το ποστ και της ζήτησε να το κατεβάσει. Η κοπέλα αρνείται και τότε ο σερβιτόρος επιστρέφει στο τραπέζι της, της ρίχνει καυτό νερό και αρχίζει να τη χτυπάει. 

Η νεαρή γυναίκα που δειπνούσε με τη μητέρα της και τον μόλις εφτά μηνών γιο της υπέστη σοβαρά εγκαύματα και το δικαστήριο της επιδίκασε πριν λίγες μέρες αποζημίωση πάνω από 30.000 ευρώ. Το περιστατικό είχε λάβει χώρα τον περασμένο Αύγουστο και ο σερβιτόρος είχε καταδικαστεί σε 22 μήνες φυλάκισης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21