search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:55
MENU CLOSE

Οι χωρισμοί «βόμβα» του 2016 που σόκαραν (Photos)

06.11.2016 09:27
Οι χωρισμοί «βόμβα» του 2016 που σόκαραν (Photos) - Media

Το 2016 σίγουρα δεν είναι η καλύτερη χρονιά για μερικά πασίγνωστα ζευγάρια της ελληνικής και διεθνούς showbiz και η αλήθεια είναι πως φέτος ο ένας χωρισμός διαδέχεται τον άλλον. Ωστόσο, υπήρξαν κάποια διαζύγια που προκάλεσαν πανικό καθότι ανακοινώθηκαν ξαφινικά και από το πουθενά.

Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά

Αναμφίβολα ο χωρισμός των δυο παρουσιαστών, που ανακοινώθηκε μόλις χθες, προκάλεσε πανικό. Αν και η Φαίη με τον Γιώργο αντιμετώπιζαν σύννεφα στο γάμο τους, η κοινή ανακοίνωση του χωρισμού μας ξάφνιασε. “Θα μας ενώνει πάντα η αγάπη μας για τα παιδιά μας”, λένε και οι δυο στην Real και ρίχνουν αυλαία σε ένα γάμο που κράτησε 6 χρόνια και τους χάρισε δυο πανέμορφα αγόρια: τον Γιάννη και τον Δημήτρη

Angelina Jolie – Brad Pitt

Αυτό το διαζύγιο κι αν ήταν βόμβα. Το διασημότερο και πιο αγαπημένο ζευγάρι της διεθνούς showbiz αποφασίζει να χωρίσει, μετά από ένα μαγευτικό γάμο, πολλά χρόνια κοινής πορείας και 6 παιδιά. Το διαζύγιο, κάθε άλλο από «βελούδινο» είναι, αφού η Angelina Jolie ζητά πλήρη κηδεμονία των παιδιών τους και κατηγορεί τον Brad Pitt μέχρι και για βίαιη συμπεριφορά… Και φυσικά η κόντρα τους συνεχίζεται…

Αθηνά Ωνάση – Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο

Για 11 ολόκληρα χρόνια ήταν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, αλλά όταν μπήκε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους, η Αθηνά Ωνάση δεν θέλησε να δώσει ούτε δεύτερη ευκαιρία στον Ντόντα. Η απιστία σόκαρε την χρυσή κληρονόμο, που πήρε την αμύθητη περιουσία της και αποχώρισε… από το γάμο! Φυσικά ακολούθησαν ιστορικές στιγμές με την Αθηνά να κάνει ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην και εκείνον να διεκδικεί τεράστιο χρηματικό ποσό από την περιουσία της.

Αλέξανδρος Παρθένης – Κατερίνα Θάνου

Όσο αθόρυβα και μυστικά έγινε ο γάμος τους, τόσο αθόρυβα ήρθε και ο χωρισμός τους. Τέσσερα χρόνια αφότου παντρεύτηκαν, ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Κατερίνα Θάνου αποφάσισαν να χωρίσουν. Το διαζύγιό τους ήταν συναινετικό και εκδόθηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, τον Ιούλη. Η πρώην πρωταθλήτρια στίβου, όπως αναφέρει το tlife, και το πρώην μοντέλο και γυμναστής φρόντισαν, όμως, να κρατήσουν «μυστικό» το γεγονός… ακριβώς όπως είχαν κάνει και με το γάμο τους και όπως επέλεξαν να ζουν και το χρονικό διάστημα που ήταν παντρεμένοι!

 

Πηγή: youweekly.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:55