18/06/2019 17:24:18

Κουμουτσάκος: Δεν νοιάζει τους συνταξιούχος αν τους κοροϊδεύει ο Κατρούγκαλος ή η Αχτσιόγλου

Κουμουτσάκος: Δεν νοιάζει τους συνταξιούχος αν τους κοροϊδεύει ο Κατρούγκαλος ή η Αχτσιόγλου - Media

 

Μετά την ανάρτησή του στο Twitter για το πρώτο υπουργικό συμβούλιο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολίασε -σε εξίσου υψηλούς τόνους- την ομιλία του πρωθυπουργού στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου.

«Επιβεβαιώθηκε σήμερα. Με αυτήν την Κυβέρνηση τίποτα δεν άλλαξε. Τίποτα δεν θα αλλάξει.  Η Κυβέρνηση της ανακύκλωσης των ίδιων αναξιόπιστων πολιτικών δεν μπορεί να κάνει κανένα νέο ξεκίνημα. Για τους ανέργους και τους συνταξιούχους δεν υπάρχει διαφορά εάν τους κοροϊδεύει ο κ. Κατρούγκαλος ή η τέως διευθύντρια του γραφείου του, που τώρα έγινε Υπουργός», ανέφερε. 

Και συνέχισε: «Ο κ. Τσίπρας είναι αμετάκλητα αποκομμένος από την κοινωνία και τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.  Και όμως, αμετανόητος, επιμένει  στις πολιτικές του, που έχουν οδηγήσει σε φτωχοποίηση και απόγνωση την κοινωνία.       Κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιβιώσει πολιτικά».

Αναφέροντας ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει «την παραμικρή λύση στα σοβαρά προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν», ο κ. Κουμουτσάκος κατέληξε: «Δημιουργεί Υπουργεία για τους κολλητούς φίλους του. Χρήζει Υπουργούς ανθρώπους που έχουν υποστηρίξει την ύπαρξη παράλληλου νομίσματος. Διατηρεί αμετανόητους κρατιστές, που δήθεν θα υπέβαλλαν την παραίτησή τους λόγω των αποκρατικοποιήσεων».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.