search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:07
MENU CLOSE

Κουμουτσάκος: Δεν νοιάζει τους συνταξιούχος αν τους κοροϊδεύει ο Κατρούγκαλος ή η Αχτσιόγλου

06.11.2016 13:44
Κουμουτσάκος: Δεν νοιάζει τους συνταξιούχος αν τους κοροϊδεύει ο Κατρούγκαλος ή η Αχτσιόγλου - Media

 

Μετά την ανάρτησή του στο Twitter για το πρώτο υπουργικό συμβούλιο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολίασε -σε εξίσου υψηλούς τόνους- την ομιλία του πρωθυπουργού στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου.

«Επιβεβαιώθηκε σήμερα. Με αυτήν την Κυβέρνηση τίποτα δεν άλλαξε. Τίποτα δεν θα αλλάξει.  Η Κυβέρνηση της ανακύκλωσης των ίδιων αναξιόπιστων πολιτικών δεν μπορεί να κάνει κανένα νέο ξεκίνημα. Για τους ανέργους και τους συνταξιούχους δεν υπάρχει διαφορά εάν τους κοροϊδεύει ο κ. Κατρούγκαλος ή η τέως διευθύντρια του γραφείου του, που τώρα έγινε Υπουργός», ανέφερε. 

Και συνέχισε: «Ο κ. Τσίπρας είναι αμετάκλητα αποκομμένος από την κοινωνία και τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.  Και όμως, αμετανόητος, επιμένει  στις πολιτικές του, που έχουν οδηγήσει σε φτωχοποίηση και απόγνωση την κοινωνία.       Κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιβιώσει πολιτικά».

Αναφέροντας ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει «την παραμικρή λύση στα σοβαρά προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν», ο κ. Κουμουτσάκος κατέληξε: «Δημιουργεί Υπουργεία για τους κολλητούς φίλους του. Χρήζει Υπουργούς ανθρώπους που έχουν υποστηρίξει την ύπαρξη παράλληλου νομίσματος. Διατηρεί αμετανόητους κρατιστές, που δήθεν θα υπέβαλλαν την παραίτησή τους λόγω των αποκρατικοποιήσεων».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:07