search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:20
MENU CLOSE

Ο αντιπρόεδρος της Κλίντον ροκάρει με τον Μπον Τζόβι και… σκίζει! (Video)

06.11.2016 19:22
Ο αντιπρόεδρος της Κλίντον ροκάρει με τον Μπον Τζόβι και... σκίζει! (Video) - Media

 

Ο Τιμ Κέιν είναι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της Χίλαρι Κλίντον και συμμετέχει και αυτός στην προεκλογική εκστρατεία λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις κρίσιμες κάλπες για την εκλογή του 45ου Προέδρου των ΗΠΑ.

Ωστόσο, ο Κέιν έδειξε ότι εκτός από ικανός πολιτικός είναι και εξαιρετικός… μουσικός! Συμμετέχοντας σε εκδήλωση προκειμένου να παρακινήσει τους πολίτες να ψηφίσουν (και να στήριξουν, προφανώς, την Χίλαρι Κλίντον), ο Τιμ Κέιν ανέβηκε στη σκηνή και συνόδευσε με τη φυσαρμόνικά του τον ροκ σταρ Τζον Μπον Τζόβι στη μεγάλη επιτυχία του «You Give Love A Bad Name».

Μάλιστα,ο Μπον Τζόβι εντυπωσιάστηκε από τις ικανότητες του Κέιν στη μουσική και του πρότεινε να φτιάξουν συγκρότημα με το όνομα «TK and the Faithful» (ΤΚ -τα αρχικά του ονόματος του Τιμ Κέιν- και οι Πιστοί).

Δείτε εδώ το βίντεο με τον Κέιν να «βάζει φωτιά» στη σκηνή και στο ακροατήριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11