search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:58
MENU CLOSE

Σμαράγδα Καρύδη: Ο Τσίπρας έταξε πάρα πολλά και δεν μπορούσε να τα υλοποιήσει

07.11.2016 17:27
Αγνώριστη η Σμαράγδα Καρύδη: Ντύθηκε «Μάγισσα της Σμύρνης» (Photo) - Media
 
«Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα δώσει όλα αυτά που έλεγε. Ποτέ». Με αυτή τη φράση απάντησε η γνωστή ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη, σε συνέντευξή της στο aixmi.gr, εξηγώντας γιατί δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές.
 
Η κ. Καρύδη υπογράμμισε ότι «ψηφίζω σε όλες τις εκλογές, δεν έχω χάσει καμία εκτός από μία φορά. Ψηφίζω πάντα γιατί έχουμε δημοκρατία και παρόλα αυτά δεν πηγαίνω και ψηφίζω με ενθουσιασμό. Έχω ψηφίσει μία τεράστια ποικιλία κομμάτων από τότε που ξεκίνησα να ψηφίζω από τα 18 μέχρι σήμερα… Σχεδόν ποτέ δεν έχει βγει το κόμμα που ψηφίζω. Πάντα ψηφίζω  ένα άλλο από αυτό που επιλέγει ο πολύς ο κόσμος να ψηφίσει. Δε θυμάμαι να ψήφισα κάτι και να χάρηκα που βγήκε».
 
Παράλληλά, άσκησε κριτική και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι «απλά θεωρώ ότι έταξε παρά πολλά σε όλους που φαινόταν από την αρχή ότι δεν μπορούσε να υλοποιήσει. Έτσι βγαίνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα λέγοντας πολλά ψέματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε. Δεν με ενδιαφέρει αυτό που λέγεται ότι είναι νέος. Τι θα πει αυτό; Δεν έχει καμία σημασία πόσο χρονών είναι κάποιος. Όπως έκαναν οι άλλοι παλιά έκανε κι αυτός ο νέος τώρα. Δηλαδή, είπε πολλά ψέματα για πράγματα που δεν μπορούσε να κάνει . Το πρόβλημα είναι γιατί εμείς αγοράζουμε το ψέμα, δεν είναι γιατί το πουλάνε αυτοί. Θέλει δύο για αυτό το πράγμα».
 
Όσον αφορά, δε στο τι θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές, η Σμαράγδα Καρύδη απάντησε ότι «ακόμα δεν το έχω σκεφτεί. Θα ψηφίσω αυτό που θα κάνει το μικρότερο κακό».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:58