search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:06
MENU CLOSE

Λιάγκας – Σκορδά: Η πρώτη κοινή έξοδος μετά τον χωρισμό (Video)

08.11.2016 08:28
«Βόμβα» από ΑΝΤ1: Ξανά μαζί -τηλεοπτικά- Σκορδά και Λιάγκας - Media

Μετά από τόσα χρόνια γάμου ο χωρισμός του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίη Σκορδά ήρθε και επίσημα το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθότι φήμες για την πορεία της σχέσης του ζευγαριού υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό.

Η επόμενη μέρα από την ανακοίνωση για το διαζύγιο, βρίσκει τον Γιώργο Λιάγκα εκτός της οικογενειακής του οικίας. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Tatiana Live «Ο Γιώργος Λιάγκας έχει ήδη βρει το νέο εργένικο σπίτι του. Είναι πολύ κοντά στο οικογενειακό του σπίτι, στη συγκεκριμένη περιοχή. Δεν θέλει να απομακρύνεται από τα παιδιά, θέλει να είναι σε καθημερινή επαφή με τους γιους του».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου: «Χθες ήταν μαζί έξω οι δυο τους και απολάμβαναν τον καφέ τους. Βέβαια, ήταν και οι δύο όλη την ώρα στα κινητά. Δεν υπήρχε αυτή η επαφή του ζευγαριού που είναι μαζί. Ήταν η μαμά και ο μπαμπάς των δύο αγοριών»

Πηγή: zappit.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:05