search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:36
MENU CLOSE

Στίβι Γουόντερ: Το να ζητάς από τον Τραμπ να γίνει πρόεδρος είναι σαν να ζητάς από εμένα να οδηγήσω

08.11.2016 15:02
Στίβι Γουόντερ: Το να ζητάς από τον Τραμπ να γίνει πρόεδρος είναι σαν να ζητάς από εμένα να οδηγήσω - Media

 

Σε μια συνέντευξή του στο Philly.com, ο Στίβι Γουόντερ ξεκαθάρισε τις θέσεις του για την ημέρα των αμερικανικών εκλογών, υποστηρίζοντας ότι το να ζητάς από τον υποψήφιο Ρεπουμπλικανό, Ντόναλντ Τραμπ, να υπηρετήσει ως πρόεδρος είναι τόσο λογικό όσο το να ζητάς από τον ίδιο τον Γουόντερ να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο.

«Όσο έχετε μεγάλη αγάπη για εμένα και πιστεύετε ότι είμαι αστείος και λα λα λα λα λα και σας κάνω να γελάτε και όλα αυτά, αν είχατε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και χρειαζόταν να πάτε στο νοσοκομείο, και έπρεπε να πάτε αμέσως εκεί, θα θέλατε να οδηγούσα εγώ το αυτοκίνητό σας;» ρώτησε ο Γουόντερ τον δημοσιογράφο για να πάρει την απάντηση «όχι, δεν θα ήσασταν στην κορυφή των επιλογών μου».

«Ακριβώς! Επειδή δεν είμαι ένας έμπειρος οδηγός, σωστά; Οπότε, τα πιστεύω μου είναι ότι η Χίλαρι είναι ένα έμπειρο άτομο για την κυβέρνηση, και έχει περάσει 30 χρόνια με μια δέσμευση. Για να μην αναφέρουμε ότι οι γονείς της την έμαθαν με έναν πιο ευγενικό τρόπο, να έχει σεβασμό και αγάπη για όλους τους ανθρώπους. Αυτό είναι το άτομο που θέλω να κυβερνήσει, να είναι ο ηγέτης αυτού του έθνους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33