search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:50
MENU CLOSE

Σε ρακοκάζανο στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Photos)

09.11.2016 07:47
Οκτωβριανό... μπάνιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη (Photos) - Media

 

Στα Χανιά βρέθηκε για πρώτη φορά μετά την εκλογή του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσότακης. Μετά την παρουσία του στον εορτασμό για την συμπλήρωση 150 χρόνων από το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου, ο κ. Μητσοτάκης έδωσε ομιλία σε κέντρο συνεστίασης και στη συνέχεια μετέβη στην περιοχή του Αποκόρωνα καθώς ήταν καλεσμένος σε ένα παραδοσιακό ρακοκάζανο.

Συγκεκριμένα, παρευρέθηκε σε ρακοκάζανο στο χωριό Μάζα, όπου παρακολούθησε τη διαδικασία απόσταξης της τσικουδιάς, όμως αναγκάστηκε να φύγει μετά από λίγο καθώς έπνεαν πολύ ισχυροί άνεμοι.

Πήγε, ωστόσο, στο σπίτι του στελέχους της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Αποκόρωνα, Γιώργου Μαρκουλάκη, όπου είχε στηθεί γλέντι και φυσικά τραπέζι στρωμένο με άφθονους παραδοσιακούς μεζέδες και τοπικό κρασί.

Ο κ. Μητσοτάκης απόλαυσε το δείπνο ενώ έδειξε μεγάλη προτίμηση στο γουρουνόπουλο στο φούρνο, ήταν εξαιρετικά ευδιάθετος και δεν σταμάτησε να μιλά με κόσμο αλλά και να απολαμβάνει τα ριζίτικα και τις μαντινάδες από τους παρευρισκόμενους.

Πηγή: zarpanews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:50