search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:02
MENU CLOSE

Καζάνι που βράζει η Σάμος-Συμπλοκές και επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες και αστυνομικούς-Δύο τραυματίες

09.11.2016 11:25
Φρίκη στη Σάμο: Εντοπίστηκαν κάτω άκρα ανθρώπου, σε τζιν και με παπούτσια - Media

 

Εκτεταμένα επεισόδια, σημειώθηκαν για άλλη μια φορά στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Σάμο.
Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με πληροφορίες όταν ομάδα έξι κουκουλοφόρων πιθανότατα μελών της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε και ξυλοκόπησε έξι αλλοδαπούς μέσα στο κέντρο φιλοξενίας.

Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκαν τραυματισμένοι ένας 16χρονος Έλληνας και ένας 30χρονος Αλγερινός, οι οποίοι όμως δεν αποκάλυπταν τι είχε συμβεί ή πώς είχαν τραυαμτιστεί.

Την ίδια ώρα στο κέντρο φιλοξενίας έγινε καταγγελία για την επίθεση των κουκουλοφόρων με αποτέλεσμα οι μετανάστες να εξεγερθούν. Άναψαν φωτιές στο hot spot και έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης. Ακολούθησαν συμπλοκές με αστυνομικές δυνάμεις και τελικά λίγη ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν.

Σε ότι αφορά στους δύο τραυματίες, όπως προέκυψε ο 16χρονος συμμετείχε στην ομάδα των έξι που είχε επιτεθεί στους μετανάστες νωρίτερα, ενώ ο 30χρονος Αλγερινός δεν καμία σχέση με τις συμπλοκές.

 

Πηγή φωτογραφίας: i-samos.gr
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59