search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:24
MENU CLOSE

Ιωάννινα: Κατέρρευσε η γέφυρα στο χωριό Λαγκάδα (Video)

09.11.2016 13:50
Ιωάννινα: Κατέρρευσε η γέφυρα στο χωριό Λαγκάδα (Video) - Media

 

Κατέρρευσε τα ξημερώματα, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που πλήττουν το τελευταίο διήμερο το νoμό, τσιμεντένια γέφυρα στο χωριό Λαγκάδα της Κόνιτσας. Η γέφυρα βρισκόταν σε παραπόταμο του Σαραντάπορου και αποτελούσε την πρόσβαση του χωριού στον επαρχιακό δρόμο. Στο σημείο βρίσκεται ο δήμαρχος της Κόνιτσας Ανδρέας Παπασπύρου ο οποίος ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως λόγω του μεγάλου όγκου των υδάτων στο Σαραντάπορο υπέστη διάβρωση το ένα βάθρο της γέφυρας από την πλευρά του χωριού με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Ωστόσο και στον κάμπο της Κόνιτσας έχουν πλημμυρίσει όλες οι καλλιέργειες καθώς υπερχείλισε ο ποταμός Αώος. Στην περιοχή αναμένεται να φθάσει ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης. Από τις καταιγίδες πλημμυρικά φαινόμενα παρατηρούνται και στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων και ειδικά στις περιοχές Πεδινή, Νεοκαισάρεια και Μπάθρα. Επίσης, κατολισθήσεις βράχων σημειώνονται σε πολλά σημεία του ορεινού επαρχιακού δικτύου και τα μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας δουλεύουν πυρετωδώς για την αποκατάσταση των προβλημάτων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:23