search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:50
MENU CLOSE

Η ΔΕΗ βραχυκυκλώνει τους καταναλωτές – Πώς χάνονται οι ρυθμίσεις των οφειλών

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 1942
10-11-2016
10.11.2016 04:00
sp1011deh.jpg

 

Χιλιάδες καταναλωτές της ΔΕΗ κινδυνεύουν να βρεθούν στο… σκοτάδι καθώς χάνουν τη ρύθμι­ση των 36 δόσεων!

Καλούνται να αντιμετωπί­σουν ένα πρωτοφανές α­λαλούμ στην προσπάθειά τους να ρυθμίσουν τις ο­φειλές τους για να αποτρέψουν ενδε­χόμενη διακοπή του ρεύματος στο σπίτι τους ή να κάνουν επανασύνδεση σε περίπτωση που τους έχει κοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω συσσωρευμέ­νων απλήρωτων λογαριασμών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις τε­λευταίες μέρες του Οκτωβρίου συνέρρεε πλήθος κόσμου στα κατα­στήματα της ΔΕΗ για να προβεί σε διακανονισμό καθώς έληγε η προ­θεσμία που είχε δώσει η εταιρεία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο και να ταλαιπωρηθούν χιλιάδες συμπολίτες μας αλλά και οι εργαζόμενοι.

Πολλοί όμως από τους πολίτες που προσήλθαν στα γκισέ και υπέστησαν αυτήν την πρωτοφανή ταλαιπωρία έ­φυγαν τελικά απογοητευμένοι κα­θώς διαπίστωσαν ότι για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να μπουν στη ρύθμιση ή είχαν χάσει την προη­γούμενη ρύθμισή τους.

Με δυο λόγια αποδεικνύεται ότι το πρόγραμμα το οποίο η ΔΕΗ λάνσαρε στις αρχές Απριλίου και το διαφήμιζε με όλους τους τρόπους σαν ένα φιλο­λαϊκό μέτρο, που θα ανακούφιζε χι­λιάδες φτωχά ή μη προνομιούχα νοι­κοκυριά, τελικά είναι «άπιαστο» όνει­ρο για πολλά από αυτά.

Περισσότερα στο έντυπο «Ποντίκι» που κυκλοφορεί σήμερα, 10 Νοεμβρίου, στα περίπτερα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:50