search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:29
MENU CLOSE

Ψηφοφόρος του Τραμπ σε Ελληνίδα δημοσιογράφο: Με τον Τραμπ θα σας μάθουμε τρόπους (Video)

10.11.2016 06:42
Ψηφοφόρος του Τραμπ σε Ελληνίδα δημοσιογράφο: Με τον Τραμπ θα σας μάθουμε τρόπους  (Video) - Media

 

Φραστική επίθεση δέχθηκε η ανταποκρίτρια του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στις ΗΠΑ Κατερίνα Σώκου. Το περιστατικό έγινε ενώ η δημοσιογράφος επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη στην Ουάσινγκτον με λεωφορείο της γραμμής.

Όπως περίγραψε η δημοσιογράφος, ένας κύριος την ώρα του ταξιδιού μιλούσε χαμηλόφωνα στο κινητό του, ωστόσο, αυτό ενόχλησε μια κυρία συνταξιδιώτη η οποία του έκανε παρατήρηση.

Όπως διηγήθηκε στην πρωινή εκπομπή του καναλιού η δημοσιογράφος επειδή είχε άγχος γιατί θα την καλούσαν για να βγει στην εκπομπή, απευθύνθηκε στη γυναίκα και της είπε ότι ο άνθρωπος δεν έκανε τίποτα κακό και ότι δεν απαγορεύεται να μιλάς χαμηλόφωνα στο κινητό όσο ταξιδεύεις.

Η κυρία δεν της απάντησε, αλλά περίμενε την Κατερίνα Σώκου να κατέβει από το λεωφορείο και τότε της είπε: «δεν είχες κανένα δικαίωμα να μιλήσεις και να παρέμβεις σε αυτό. Τώρα που βγάλαμε όμως τον Τραμπ σε εσένα και τους ομοίους σου (επειδή κατάλαβε ότι δεν είναι Αμερικανίδα ) θα σας μάθουμε τρόπους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:27