search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:26
MENU CLOSE

Λαζόπουλος: Συγκεκριμένο κόμμα δε με θέλει στην τηλεόραση (Video)

10.11.2016 10:22
Ξέσπασμα του Λάκη Λαζόπουλου: Θετός πατέρας του Κυριάκου ο Σόιμπλε - Media

 

Για όλους και για όλα μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1. Μιλώντας στο Γιώργο Παπαδάκη, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον ενώ στη συνέχεια απάντησε στο αν προτίθεται να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

Αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον ανέφερε πως «Καταρχήν, εγώ δεν έχω πάει σε καμία ΕΡΤ. Δεύτερον, δεν έχω πληρωθεί από το δημόσιο ποτέ στη ζωή μου και δεν θα το κάνω και τώρα. Τρίτον, είναι σχεδιασμοί κομμάτων που σκέφτονται που μπορώ να πάω, βγάζουν μια φήμη μόνη τους, την δίνουν την πληροφορία και μετά υποσκάπτουν την οποιαδήποτε περίπτωση να πάω εγώ εκεί. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση. Είναι απλώς ένα άγχος ενός κόμματος το οποίο δεν θέλει να υπάρχω σε καμία εκπομπή εγώ, πουθενά, σε κανένα κανάλι, να μη μιλάω. Σιωπή».

Απαντώντας στο αν θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, είπε πως «Αν ένα κόμμα το ψηφίσεις και δεν κάνει αυτά που είπε ότι θα κάνει για να βγει η χώρα από τη κρίση, ψηφίζεις ένα άλλο κόμμα ή ένα προηγούμενο, σε καμία περίπτωση ένα συντηρητικό». Ο Γιώργος Παπαδάκης συνέχισε τη συζήτηση ρωτώντας τον «άρα δεν θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ» και ο Λάκης Λαζόπουλος γέλασε και αποκρίθηκε πως «Υπάρχουν κι άλλα αριστερά κόμματα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:25