search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:07
MENU CLOSE

ZDF: Oι Γερμανοί βλέπουν επιδείνωση των σχέσεων Γερμανίας- ΗΠΑ λόγωΤραμπ

10.11.2016 11:27
ZDF: Oι Γερμανοί βλέπουν επιδείνωση των σχέσεων Γερμανίας- ΗΠΑ λόγωΤραμπ - Media

 

Το 65% των ερωτηθέντων αναμένoυν επιδείνωση των σχέσεων Γερμανίας-ΗΠΑ, το 26% πιστεύει ότι θα παραμείνουν ως έχουν και μόνο το 3% αναμένει βελτίωσή τους μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως νέου προέδρου των ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση του δεύτερου γερμανικού δημόσιου τηλεοπτικού δικτύου (ZDF).

Το 60% των ερωτηθέντων υποθέτει ότι θα υπάρξει αύξηση των διεθνών συγκρούσεων υπό τον ρεπουμπλικανό Ντόναλντ Τραμπ, ενώ το 25% δεν διαβλέπει μεγάλες αλλαγές και μόνο το 10% θεωρεί ότι θα μειωθούν.

Το 81% των Γερμανών χαρακτηρίζει τις μέχρι τώρα σχέσεις των δύο χωρών από πολύ καλές έως καλές. Το 14% τις αξιολογεί ως κακές ή πολύ κακές.

Οπως και προ των εκλογών, οι Γερμανοί δεν εγκρίνουν τον Τραμπ: Mόνο το 2% των ερωτηθέντων βρίσκει το γεγονός της εκλογής του ως προέδρου των ΗΠΑ πολύ καλό και το 9% καλό. Το 37% την θεωρούν κακή και το 45% πολύ κακή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:07