search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:58
MENU CLOSE

Το παρασκήνιο της ήττας: «Η Χίλαρι έκλαιγε ασταμάτητα, κατηγορούσε τον αρχηγό του FBI και τον Ομπάμα»

10.11.2016 13:32
Το παρασκήνιο της ήττας: «Η Χίλαρι έκλαιγε ασταμάτητα, κατηγορούσε τον αρχηγό του FBI και τον Ομπάμα» - Media
 
Τις δραματικές στιγμές της Χίλαρι Κλίντον λίγη ώρα αφού συνειδητοποίησε ότι έχασε τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε ο συντηρητικός συγγραφέας Εντ Κλάιν.
 
Μιλώντας στο Newsmax TV, ο Κλάιν ανέφερε ότι η Κλίντον «στις 6:30 το πρωί (σ.σ. ώρα ΗΠΑ) πήρε τηλέφωνο μια παλιά φίλη της. Έκλαιγε γοερά, δεν μπορούσε να σταματήσει το κλάμα. Η φίλη της δεν μπορούσε καν να καταλάβει τι της έλεγε από τους λυγμούς».
 
Ο Κλάιν προσέθεσε ότι «τελικά η φίλη της κατάλαβε τι της έλεγε (σ.σ. η Χίλαρι Κλίντον) και κατάλαβε ότι κατηγορούσε τον Τζέιμς Κόμεϊ, τον διευθυντή του FBI, για την ήττα της, αλλά -και αυτό δεν το καταλαβαίνω ακριβώς- και τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ότι δεν έκανε αρκετά».
 
Σύμφωνα με τον Κλάιν, η συνομιλήτρια της Κλίντον τη ρώτησε για τον Μπαράκ Ομπάμα κι είπε ότι «η Χίλαρι αισθανόταν ότι ο πρόεδρος θα μπορούσε να είχε σταματήσει προ πολλού τον Κόμεϊ, καθώς αυτό της είπε ο Μπιλ Κλίντον».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:57