search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:05
MENU CLOSE

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΠΕ: Τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2016 δημιουργούν αισιοδοξία

10.11.2016 17:38
ΕΛΠΕ: Ο Γρηγόρης Στεργιούλης παρουσίασε τον Απολογισμό 2016 - Media

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ κ. Γρηγόρης Στεργιούλης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εννεαμήνου και την ενημέρωση του Χρηματιστηρίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

«Τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε σήμερα ο Όμιλος Εταιρειών ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για το εννιάμηνο 2016, δημιουργούν αισιοδοξία για μία ακόμη πετυχημένη χρονιά, γεννούν προσδοκίες και καθήκοντα για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Σε ό,τι αφορά να ανακοινωθέντα αποτελέσματα, το 3ο  τρίμηνο του έτους χαρακτηρίζεται από υψηλές λειτουργικές επιδόσεις σε όλες τις επιχειρηματικές μας μονάδες.

Η πλήρης διαθεσιμότητα των μονάδων παραγωγής και η διατήρηση του ήδη υψηλού δείκτη υπεραπόδοσης των διυλιστηρίων (overperfomance), αντιστάθμισε τα μειωμένα περιθώρια διύλισης και η συνεχιζόμενη εξωστρέφεια επέτρεψε την πλήρη διάθεση των προϊόντων με έμφαση στις εξαγωγές.

Τα διυλιστήρια μας, δουλεύουν σε πλήρη τροφοδοσία και το Γ’ Tρίμηνο παρουσίασαν ιστορικό ρεκόρ παραγωγής.

Η εξαιρετική ευρωστία της εταιρείας επέτρεψε όχι μόνο την υπερκάλυψη της ζήτησης του ομολόγου που εκδόθηκε, αλλά και την επίτευξη πολύ μειωμένου επιτοκίου που επιτρέπει την μείωση του χρηματοοικονομικού κόστους.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλες τις επιχειρηματικές μονάδες και το σύνολο των εργαζομένων, για την αφοσίωση και την ομαδικότητα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:02