search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:57
MENU CLOSE

Λαζόπουλος: Δεν έχω πάει στην ΕΡΤ (Video)

11.11.2016 13:18
Λαζόπουλος: Δεν έχω πάει στην ΕΡΤ (Video) - Media

 

Ο Λάκης Λαζόπουλος πιστός στο ετήσιο ραντεβού του με τον Γιώργο Παπαδάκη, εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. Σε μια κουβέντα για όλους και για όλα, η συζήτηση ολοκληρώθηκε με την ερώτηση που έως τώρα δεν έχει απαντηθεί: Φεύγει ο Λάκης από τον Alpha και πάει στην ΕΡΤ ή τον ΑΝΤ1;

Δεν έχω πάει σε καμία ΕΡΤ

«Καταρχήν, εγώ δεν έχω πάει σε καμία ΕΡΤ. Δεύτερον, δεν έχω πληρωθεί από το δημόσιο ποτέ στη ζωή μου και δεν θα το κάνω και τώρα. Τρίτον, είναι σχεδιασμοί κομμάτων που σκέφτονται που μπορώ να πάω, βγάζουν μια φήμη μόνη τους, την δίνουν την πληροφορία και μετά υποσκάπτουν την οποιαδήποτε περίπτωση να πάω εγώ εκεί. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση. Είναι απλώς ένα άγχος ενός κόμματος το οποίο δεν θέλει να υπάρχω σε καμία εκπομπή εγώ, πουθενά, σε κανένα κανάλι, να μη μιλάω. Σιωπή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στον Alpha είμαι, αν φύγω θα το μάθετε

«Στον Alpha θα είσαι;», ρώτησε συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαδάκης. «Στον Alpha είμαι, δεν έχω φύγει ακόμα. Αν φύγω θα το μάθετε. Δεν έχω κάνει καμία απολύτως συζήτηση ποτέ πουθενά. Όσο και αν φαίνεται παράλογο αυτό που λέω», τόνισε ο Λάκης. Ωστόσο, λίγο αργότερα επανήλθε στο θέμα προκαλώντας νέα ερωτηματικά: «Εγώ ξέρω τι θα κάνω, σίγουρα ξέρω τι θα κάνω. Απλώς ξέρω πάντα να περιμένω. Μαζεύω τώρα, ακούω… Την πρώτη φορά που θα βγω, όπου βγω…».

Πηγή: zappit.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:56