search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:20
MENU CLOSE

Στο ίδιο… τραπέζι για το ελληνικό πρόβλημα FIFA και UEFA

11.11.2016 14:27
Στο ίδιο... τραπέζι για το ελληνικό πρόβλημα FIFA και UEFA - Media

 

Την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη η FIFA με την UEFA έχουν κλείσει… ραντεβού με αποκλειστικό θέμα συζήτησης το ελληνικό πρόβλημα. Πέραν των όποιων συζητήσεων του Κωστάκη Κουτσοκούμνη με τις δύο Ομοσπονδίες και την ελληνική Πολιτεία επίκειται αυτή η συνάντηση που θα γίνει για την λήψη περαιτέρω αποφάσεων. Όχι μόνο για το… καυτό θέμα της διαιτησίας αλλά και το μοντέλο της ΚΕΔ, τον ορισμό της και τα νέα πρόσωπα αλλά γενικά για τις δομές του πρωταθλήματος και το πως γενικά θα πρέπει να διεξάγονται οι εθνικές διοργανώσεις.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες κάνει σκέψεις για ταξίδι στο εξωτερικό. Η στόχευσή του είναι να δει το προεδρείο της FIFA. Θέλει δηλαδή να κάνει συνάντηση με επιτελικά στελέχη των δύο διεθνών Ομοσπονδιών. Διαφορετικά ένα τέτοιο ταξίδι θα είναι σπατάλη χρόνου και δημόσιου χρήματος άνευ αντικρίσματος.

Θα κάνει δηλαδή το ταξίδι μόνο εφόσον του δοθούν εγγυήσεις πως θα δει τους… ισχυρούς της FIFA. Όπως και να έχει μετά τις αποφάσεις των FIFA / UEFA θα υπάρξει ένας νέος κύκλος συζητήσεων με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:19