search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:55
MENU CLOSE

«Δες διαφημίσεις και μίλα δωρεάν στο κινητό σου»

11.11.2016 15:45
«Δες διαφημίσεις και μίλα δωρεάν στο κινητό σου» - Media

 

Μια καινοτόμος Ελληνική start-up δημιούργησε μια εφαρμογή που προσφέρει δωρεάν χρόνο ομιλίας στους  χρήστες της με μοναδική προϋπόθεση να δουν διαφημίσεις!

Η ιδέα ανήκει σε δύο νέους επιχειρηματίες, τον Αναστάσιο  Κωτσογιαννίδη και τον Αντώνη Παπαδάκη.

«Βλέπαμε καθημερινά μετανάστες να περπατούν στους  δρόμους» λέει  ο Αντώνης Παπαδάκης. «Σκεφτήκαμε εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να τους  βοηθήσουμε και τότε μας ήρθε η ιδέας  αυτής  της εφαρμογής» προσθέτει ο ίδιος.

«Για αυτούς τους  ανθρώπους το κόστος  επικοινωνίας με την πατρίδα τους  είναι ιδιαίτερα υψηλό» εξηγεί ο Αναστάσιος «Ο λόγος  είναι  ότι είτε οι διαδικτυακές υποδομές είναι  κατεστραμμένες είτε ανύπαρκτες»  συμπληρώνει ο Αντώνης.

Άρα, η μόνη οικονομική για αυτούς λύση είναι  η ομιλία  μέσω διαδικτύου από την Ελλάδα, σε σταθερές συσκευές και κινητά τηλέφωνα δεύτερης γενιάς στις πατρίδες τους.  Το εντυπωσιακό είναι  ότι αυτή η σύνδεση  γίνεται χωρίς κόστος  με τη χρήση της εφαρμογής ConnectPhone App.

Στη χρήση, η εφαρμογή μοιάζει  με τις γνωστές πλατφόρμες επικοινωνίας Viber και Whatsapp. Η καινοτομία της είναι  ότι δίνει  τη δυνατότητα στο χρήστη να παρακολουθεί βιντεοδιαφημίσεις και να συγκεντρώνει ψηφιακό  υπόλοιπο, το οποίο του επιτρέπει να πραγματοποιεί κλήσεις σε οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο.

Στόχος  των δημιουργών της εφαρμογής είναι  να προσελκύσουν διαφήμιση από οργανισμούς και φορείς (πρεσβείες, υπουργεία, ΜΚΟ), που επιδιώκουν να επικοινωνήσουν μέσω αναρτήσεων με το κοινό, ώστε να ενσωματώσουν ευκολότερα πρόσφυγες και μετανάστες στο κοινωνικό σύνολο.

Παράλληλα, η εφαρμογή είναι  ιδανική για εταιρείες που στοχεύουν σε κοινό με μέσο και χαμηλό εισόδημα (φοιτητές, άνεργους κ.α.).

Σε μια δύσκολη  εποχή για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, οι δύο νέοι έχουν δημιουργήσει το δικό τους  χώρο στο Μεταξουργείο και μέσω της ανάπτυξης
αντίστοιχων καινοτόμων εφαρμογών επιδιώκουν να γίνουν  ανταγωνιστικοί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ήδη, την ιδέα τους  για την εφαρμογή ConnectPhone App «αγκάλιασε» ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς, ο οποίος τους  προμήθευσε με σχεδιασμένα από τον ίδιο stickers για να προσθέσουν στο μενού  των υπηρεσιών τους.”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:53