search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:18
MENU CLOSE

Lego προς Daily Mail: Τελειώσαμε! Κάνετε εκστρατεία μίσους

12.11.2016 14:05
Το θαύμα της «LEGO»: Πώς μια σειρά τραγικών γεγονότων «γέννησε» το ισχυρότερο brand του κόσμου - Media

 

Η δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών Lego αποφάσισε διακόψει τη συνεργασία της με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail. H Lego ανακοίνωσε ότι σταματάει τις διαφημίσεις αλλά και τις προωθητικές ενέργειες (μοίραζε τα παιχνίδια της στο κυριακάτικο φύλλο) , ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της εκστρατείας Stop Funding Hate.

Στόχος της εκστρατείας είναι να πάψουν επιχειρήσεις να διαφημίζονται σε έντυπα -κυρίως εφημερίδες- που υποκινούν σε μίσος ή σπίλωση ανθρώπων.

Αφορμή, το πρόσφατο πρωτοσέλιδο της Daily Mail με τις φωτογραφίες των δικαστών των δικαστών  που αποφάσισαν ότι το Κοινοβούλιο της Βρετανίας πρέπει να έχει λόγο στο Brexit και όχι η κυβέρνηση της Τερέζα Μέι.

Μαλιστα, η εφημερίδα, που είχε τίτλο «Είστε οι εχθροί του λαού»,  είχε φτάσει στο σημείο να δημοσιεύσει άρθρο με υπονοούμενα για την ερωτική ζωή ενός εκ των δικαστών.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:15