search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:24
MENU CLOSE

Πως η καλλονή κόρη ενός κομμουνιστή από την ταπεινή Sevnica της Σλοβενίας έγινε Πρώτη Κυρία

13.11.2016 13:20
Πως η καλλονή κόρη ενός κομμουνιστή από την ταπεινή Sevnica της Σλοβενίας έγινε Πρώτη Κυρία  - Media

 

Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαδρομή που έχει κάνει ποτέ μία Πρώτη Κυρία μέχρι να φτάσει στο Λευκό Οίκο… Η Μελάνια μπορεί να είναι σύζυγος του μεγιστάνα δισεκατομμυριούχου που εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ, όμως καθώς μεγάλωνε στη Σλοβενία, η πραγματικότητα που της επιφύλασσε το μέλλον ήταν απαγορευμένη ακόμα και ως όνειρο.

Μέχρι τα 16 της, το μόνο που είχε η Μελάνια Κναβς ήταν η γειτονιά της μικρής κωμόπολης Sevnica, μίας πόλης 4.500 κατοίκων κοντά στις όχθες του ποταμού Sava.

O πατέρας της, μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος και πωλητής ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η μητέρα της υπάλληλος σε κλωστοϋφαντουργία, ήταν αυτή που ενέπνευσε στην όμορφη κόρη της τη φιλοδοξία να γίνει μοντέλο.

Η παλιά γειτόνισσα και φίλη της Μελάνια, Mirjana Jelancic, λέει ότι η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ είχε πάντα έφεση στη μόδα: «Η Μελάνια μπορεί να μην ήταν πολύ εξωστρεφής, όμως ήταν πάντα έξυπνη. Ήξερε ότι υπήρχε ένας ολόκληρος κόσμος πέρα από τη Σλοβενία και γνώριζε ότι με την ενασχόλησή της με τη μόδα και το μόντελινγκ θα κατάφερνε να ξέφευγε από εδώ. Της άρεσε να πλέκει, να αναπαλαιώνει παλιά, άχρηστα πράγματα και να ράβει. Ο πατέρας της είχε μία Mercedes λόγω της δουλειάς του και ήταν τελετουργία για τη Μελάνια και την αδελφή της να πλένουν το αυτοκίνητό του κάθε Σάββατο».

Στα 16 της χρόνια, ο φωτογράφος  Stane Jerko της προτείνει να ποζάρει για εκείνον στο στούντιό του στη Λιουμπλάνα: «Ήταν εντυπωσιακή και είχε πολύ μακριά πόδια. Αρχικά δεν ήταν άνετη, αλλά γρήγορα χαλάρωσε μπροστά στο φακό», θυμάται.

Αυτή ήταν η αρχή. Από τη Σλοβενία στην Ευρώπη για φωτογραφήσεις και λίγο αργότερα κοντά στο αμερικάνικο όνειρο. Η Μελάνια Τραμπ, η οποία πλέον έχει φέρει και τους γονείς της στην Αμερική, αναμένεται στις 20 Ιανουαρίου να μετακομίσει επίσημα στον Λευκό Οίκο μαζί με τον κατά 26 χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15