search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:28
MENU CLOSE

Γκουίνεθ Πάλτροου: Παρατάει τον νυν για χάρη του πρώην;

13.11.2016 15:54
Γκουίνεθ Πάλτροου: Παρατάει τον νυν για χάρη του πρώην; - Media

 

Μόλις 3 μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του, φαίνεται ότι η Γκούινεθ Πάλτροου άρχισε πάλι να γλυκοκοιτάζει τον πρώην συζυγό της. Μόνο που στο μεταξύ, έχει κάνει σχέση με τον παραγωγό του Glee, Μπραντ Φάλτσουκ.

Μέχρι πριν λίγο καιρό, η Γκουίνεθ Πάλτροου ισχυριζόταν ότι η σχέση της με τον πατέρα των δύο παιδιών της, του δεκάχρονου Μόουζες και της 12χρονης Άπλ, Κρις Μάρτιν, είχε γίνει… αδελφική.

Ο Μάρτιν και η Πάλτροου είχαν προσπαθήσει πολλές φορές να αναθερμάνουν τη σχέση τους, όμως δεν τα είχαν καταφέρει.

Άνθρωποι του περιβάλλοντος της 44χρονης ηθοποιού ομολογούν τώρα ότι η Γκουίνεθ έχει μετανιώσει το ότι προχώρησε σε διαζύγιο και της λείπει η μποέμ συζυγική ζωή που είχε με τον 39χρονο τραγουδιστή.

Και οι δύο πρώην σύζυγοι έχουν κάνει άλλες σχέσεις. Ο Μάρτιν, μετά από ένα σύντομο ειδύλλιο με την ηθοποιό Τζένιφερ Λόρενς έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά της Αναμπελ Γουάλις, ενώ η Πάλτρου βγαίνει με τον παραγωγό της τηλεοπτικής σειράς Glee, Μπραντ Φάλτσουκ.

Ή τουλάχιστον έβγαινε μαζί του μέχρι το καλοκαίρι, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι εκείνος δεν την ακολούθησε στις πρόσφατες διακοπές της στο Μεξικό.

Τώρα η Πάλτροου αναπολεί τη χημεία που είχε με τον πρώην σύζυγό της και σκοπεύει να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις ώστε να τον ξανακερδίσει, λένε άνθρωποι που τη γνωρίζουν καλά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:28