search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:16
MENU CLOSE

Μίμης Πλέσσας: Δεν έχω εισπράξει δεκάρα από τις επιτυχίες μου

13.11.2016 17:34
Γιατί ο Μίμης Πλέσσας δεν ήθελε να γράψει τραγούδια στον Τόλη Βοσκόπουλο; - Media

 

Δεν έχω βγάλει χρήματα από τις επιτυχίες μου, επισημαίνει ο Μίμης Πλέσσας σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑgazino. 

«Για την ώρα, δεν έχω εισπράξει δεκάρα από τις επιτυχίες μου. Γιατί; Γιατί δεν ήθελα να υπογράψω συμβόλαιο αποκλειστικά με μια εταιρεία. Θέλω να πω πως εγώ πότε έκανα μιούζικαλ, πότε έκανα μουσική κωμωδία, πότε δραματικές ταινίες και συνεργαζόμουν με πολλούς καλλιτέχνες», σημειώνει.

«Πώς να υπέγραφα; Θυμάμαι είχε έρθει ο Στράτος Διονυσίου και μου είχε πει: “Δάσκαλε, μου έδωσες ζωή με το τραγούδι Βρέχει φωτιά στη στράτα μου και τώρα μου την παίρνεις πίσω;”. “Εγώ; Γιατί;”, του λέω. “Δεν μου το ηχογραφεί ο Τάκης ο Λαμπρόπουλος επειδή δεν υπογράφετε συμβόλαιο αποκλειστικότητας μαζί του”, μου λέει. Του απαντώ: “Αγόρι μου, στο χαρίζω”. Το ίδιο έγινε και με το τραγούδι “Άνοιξε πέτρα”» της Μαρινέλλας. Με ρωτήσατε, λοιπόν, αν έχω βγάλει λεφτά από τη δουλειά μου. Μα πιστεύω ότι θα βγάλω στο μέλλον, είναι η απάντηση που σας δίνω», πρόσθεσε ο καταξιωμένος συνθέτης. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:15