search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:23
MENU CLOSE

Οι περιπέτειες της Σαμάνθα «έρχονται» στη μικρή οθόνη

14.11.2016 08:56
Οι περιπέτειες της Σαμάνθα «έρχονται» στη μικρή οθόνη - Media

 

Όλοι οι θαυμαστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής αλλά και κινηματογραφικής σειράς «Sex and the City» ετοιμαστείτε. Η αγαπημένη σας γυναικοπαρέα επιστρέφει. Αυτή τη φορά όμως, όπως όλα δείχνουν, όχι με τον «βασικό κορμό» της σειράς, αλλά ως ένα παρακλάδι της.

Η 60χρονη Κιμ Κατράλ (Σαμάνθα Τζόουνς) όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται πολύ κοντά στους θαυμαστές της σειράς και όλοι ήθελαν να δουν ένα spin-off (τι προηγήθηκε από την αρχική σειρά) στο οποίο το κύριο πρόσωπο θα ήταν η αγαπημένη Σαμάνθα.

Και η ελπίδα ήρθε από την Κιμ μέσω του Twitter της όπου έγραψε: «Είμαι απίστευτα κολακευμένη και συγκινημένη. Δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω, όλα πάνω μου γελάνε».

Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τον ιστότοπο «hollywoodlife» ότι στη νέα σειρά θα μπορούσαμε να δούμε και τις άλλες τρεις συμπρωταγωνίστριες της Κιμ, την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, την Κρίστιν Ντέιβις και την Σύνθια Νίξον.

Παρότι δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί ότι το τηλεοπτικό δίκτυο ΗΒΟ θα προχωρήσει στην παραγωγή της σειράς ήδη η ιδέα έχει αγκαλιαστεί από τα εκατομμύρια των θαυμαστών του Sex and the City, οι οποίοι ανυπομονούν να δουν την Κάρι, την Μιράντα, την Σάρλοτ και την Σαμάνθα σε νέες περιπέτειες καθώς η τελευταία φορά που η τρελή γυναικοπαρέα συνυπήρξε ήταν το 2010 όταν πρωταγωνίστησαν στην δεύτερη κινηματογραφική ταινία του Sex and the City.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:21