search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:58
MENU CLOSE

Την πόρτα της εξόδου «δείχνουν» Κυβέρνηση και ΤΧΣ στον Λ. Φραγκιαδάκη

14.11.2016 12:33
Την πόρτα της εξόδου «δείχνουν» Κυβέρνηση και ΤΧΣ στον Λ. Φραγκιαδάκη - Media

 

Την πόρτα της εξόδου, όπως όλα δείχνουν, «ανοίγουν» η Κυβέρνηση και το ΤΧΣ, στο διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας, Λεων. Φραγκιαδάκη, καθώς είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα στις 16.00, η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου για τη στάση που θα κρατήσει στο θέμα αυτό. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το συμβούλιο θα  στείλει το αίτημα για έκτακτη γενική συνέλευση της Εθνικής Τράπεζας. Ωστόσο, οι παροικούντες την τραπεζική Ιερουσαλήμ σημειώνουν ότι το ΤΧΣ θα έπρεπε να έχει πάρει πολύ γρηγορότερα τις όποιες αποφάσεις του και να μην έχει αφήσει την κατάσταση να… σέρνεται.

Η αλλαγή του διευθύνοντος συμβούλου δείχνει επιβεβλημένη καθώς δεν είναι λίγες οι φωνές που μιλούν για εμφανέστατες αποτυχίες στον τρόπο διοίκησης της Τράπεζας όπως για παράδειγμα στη διαχείριση κρίσεων και στα κόκκινα δάνεια ενώ πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν είχε σαφή εικόνα της ελληνικής επιχειρηματικής αγοράς

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:57