search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:10
MENU CLOSE

Τόσκας: Λυπούμαστε που οι πολίτες θα ταλαιπωρηθούν

14.11.2016 13:21
Θύμα κλοπής ο Νίκος Τόσκας - Τι κατήγγειλε στην αστυνομία (Video) - Media
 
Την κατανόηση των πολιτών ζητάει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξή του στο AΠΕ-ΜΠΕ, για την ταλαιπωρία, αύριο και μεθαύριο, 15 και 16 Νοεμβρίου, λόγω των δρακόντειων μέτρων που έχουν ληφθεί, ενόψει της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στην Αθήνα.
 
Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η επιδίωξή μας είναι να μη δώσουμε την εντύπωση ότι η Αθήνα έγινε περίκλειστη πόλη και απαγορεύεται η κίνηση των πολιτών. Βέβαια, θα ταλαιπωρηθεί λίγο ο κόσμος αύριο και μεθαύριο, θα υπάρχουν περιορισμοί. Θα κοιτάξουμε να είναι όσο το δυνατόν λιγότεροι, απόλυτα απαραίτητοι», τονίζοντας ότι «δεν έχουμε σκοπό να κλείνουμε τους σταθμούς του μετρό για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ούτε τους δρόμους για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα».
 
Ο κ. Τόσκας χαρακτήρισε απόλυτα ασφαλές το περιβάλλον για την αυριανή επίσκεψη του κ. Ομπάμα στην Αθήνα και τόνισε ότι δεν άλλαξε σε τίποτα το πρόγραμμα του προέδρου των ΗΠΑ, λόγω της επίθεσης με χειροβομβίδα στη γαλλική πρεσβεία. Όμως, υπογράμμισε ότι το συγκεκριμένο γεγονός αλλάζει τον σχεδιασμό της αστυνόμευσης, με πιο ευέλικτες δυνάμεις στο κέντρο της Αθήνας.
 
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι πάνω από 4.000 Έλληνες αστυνομικοί, μαζί με τους Αμερικανούς που θα συνοδεύουν τον κ. Ομπάμα, θα σχηματίζουν μία ασπίδα προστασίας σε όλες τις διαδρομές και τους χώρους που θα επισκεφθεί ο Αμερικανός Πρόεδρος.
 
Για τις αναμενόμενες κινητοποιήσεις το επόμενο τριήμερο, λόγω της επίσκεψης του κ. Ομπάμα και της επετείου του Πολυτεχνείου, ο κ. Τόσκας εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία, σημειώνοντας ότι αναμένει να υπάρξει ωριμότητα από πλευράς πολιτών. Πρόσθεσε, δε, ότι θα τηρηθούν οι κανόνες της αστυνομίας και ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει ιδιαίτερη μεταχείριση για κανέναν.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33