search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:58
MENU CLOSE

Οργή Λοβέρδου για το… στιλ Τσίπρα στη συνάντηση με Ομπάμα!

15.11.2016 14:38
Οργή Λοβέρδου για το… στιλ Τσίπρα στη συνάντηση με Ομπάμα! - Media
 
Μόνο στην… αστυνομία του στιλ δεν απευθύνθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος εμφανίστηκε έντονα ενοχλημένος από την εμφάνιση και το στιλ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.
 
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, o κ. Λοβέρδος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «μου έκανε πολύ κακή εντύπωση το στιλ του Έλληνα πρωθυπουργού. Δεν έχει τρόπους. Όταν είσαι σε διεθνείς σχέσεις αυτού του επιπέδου δεν μπορείς να κάθεσαι με τον τρόπο που κάθεται».
 
Ο κ. Λοβέρδος προσέθεσε ότι «επειδή συγχωρέθηκε για κάποιο καιρό η εμφάνισή του, σαν να σήμαινε κάτι το “χωρίς γραβάτα”, αποδείχθηκε με την πάροδο του χρόνου ότι είναι μια απλή δυσμορφία στις εξωτερικές μας σχέσεις» υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει κάποιος να του πει, παρότι τελειώνουν τα πολιτικά του ψωμιά, τουλάχιστον σε αυτές τις συναντήσεις πώς να κάθεται. Είναι προσβολή για όλους τους Έλληνες να τον βλέπουν έτσι».
 
Μάλιστα διερωτήθηκε: «Και τα πόδια πώς τα έχει; Δεν είσαι σε καφενείο!».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:58