search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:27
MENU CLOSE

Ένωση Κεντρώων: Το χρέος είναι απόφαση των Ευρωπαίων – Εξηγείται ο αποκλεισμός Λεβέντη από τις συναντήσεις

15.11.2016 17:33
Διευκρινήσεις Λεβέντη: Η πρότασή μου για περικοπή 200 ευρώ αφορά  μισθούς και συντάξεις άνω των 1.500 ευρώ μηνιαίως - Media
 
Με εξαιρετικά δηκτικό τρόπο σχολίασε η Ένωση Κεντρώων τις δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σχετικά με τη διευθέτηση του ελληνικού δημοσίου χρέους.
 
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του το κόμμα σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «αν αυτό που ήθελε ο κ. Τσίπρας ήταν μια δήλωση συμπάθειας από τον Μ. Ομπάμα αυτό το έλαβε. Όμως ξέρει καλά ο πρωθυπουργός, ότι το χρέος έχει περιέλθει στα κράτη της Ευρώπης και για την παραμικρή του ελάφρυνση, χρειάζεται απόφαση του κοινοβουλίου κάθε κράτους. Επομένως, η επίσκεψη Ομπάμα μόνο σαν θεατρική παράσταση μπορεί έχει αξία για να κερδίσει λίγο ακόμη πολιτικό χρόνο ο κ. Τσίπρας».
 
Η Ένωση Κεντρώων επισήμανε ότι «όμως, ο Μ. Ομπάμα φεύγει και μένει η ανεργία, το άγχος των συνταξιούχων και οι νέοι αναχωρούν στο εξωτερικό. Για να αλλάξει αυτό το κλίμα δεν αρκούν θεατρικές παραστάσεις. Χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, χρειάζεται μια μεγάλη κυβέρνηση συνεργασίας. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης, δεν ήθελαν να είναι παρών στις συναντήσεις με τον αμερικανό πρόεδρο ο Β. Λεβέντης».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:27