search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:32
MENU CLOSE

Πέταξε το νεογέννητο μωρό της στα σκουπίδια γιατί… δεν ήθελε να χάσει την πτήση της

16.11.2016 11:45
Γιατί τα νεογέννητα δεν δακρύζουν και δεν ιδρώνουν - Media

 

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο αεροδρόμιο της Βιέννης, όταν οι υπεύθυνοι καθαριότητας του αεροδρομίου εντόπισαν ένα νεογέννητο τυλιγμένο σε πλαστική σακούλα, μέσα σε κάδο σκουπιδιών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Daily Mail, το μωρό εντόπισε μια καθαρίστρια του αεροδρομίου και αμέσως διακομίστει στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς κατέληξε.

Οι αρχές του αεροδρομίου εντόπισαν την μητέρα του μωρού στους χώρους αναμονής του αεροδρομίου, να αιμορραγεί και αμέσως τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί η 27χρονη κοπέλα φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία πως πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια γιατί νόμισε πως είχε γεννηθεί νεκρό και δεν ήθελε να καλέσει κάποιον γιατρό, ώστε να μην… χάσει την πτήση ανταπόκρισης που είχε από τη Βιέννη για την Ουάσιγκτον.

Η μητέρα κρατείται από τις αρχές οι οποίες διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό και περιμένουν την νεκροτομή του βρέφους.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:31