search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:38
MENU CLOSE

Το πόρισμα για την πυρκαγιά στο σπίτι του Μπίκα – Τι αναφέρει για την αιτία της φωτιάς

16.11.2016 19:46
Το πόρισμα για την πυρκαγιά στο σπίτι του Μπίκα - Τι αναφέρει για την αιτία της φωτιάς - Media

 

Στον αρμόδιο Εισαγγελέα Χαλκιδικής βρίσκεται το πόρισμα σχετικά με την υπόθεση πυρκαγιάς στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα και με όσα αναφέρονται σε αυτό επιβεβαιώνεται στο απόλυτο το σενάριο του εμπρησμού και της κακόβουλης ενέργειας.

Όπως σημειώνεται, το πόρισμα κάνει λόγο επίσης για υψηλό κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς τόσο σε όλο το συγκρότημα των κατοικιών, όσο και στο δάσος που υπάρχει κοντά στο κτίριο, ενώ αναφέρεται ότι η φωτιά ξέσπασε από το μπαλκόνι του σπιτιού και συγκεκριμένα από ένα ξύλινο καραβάκι που βρισκόταν εκεί και στη συνέχεια επεκτάθηκε στους υπόλοιπους χώρους.

Βάσει των όσων έχουν καταγραφεί η υπόθεση θεωρείται κακουργηματικού χαρακτήρα και πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη ως προς τον τρόπο που θα χειριστεί τη συνέχεια του ζητήματος.

Για το περιεχόμενο του πορίσματος και για την επιβεβαίωση του σεναρίου του εμπρησμού γνωρίζει και ο υφυπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης, που αναμένεται να προχωρήσει και τις διαδικασίες για την υλική αποζημίωση των ζημιών στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:36