search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:32
MENU CLOSE

Κλίντον: Ήθελα να μείνω κουλουριασμένη σπίτι και να μην ξαναβγώ έξω

17.11.2016 08:11
Κλίντον: Ήθελα να μείνω κουλουριασμένη σπίτι και να μην ξαναβγώ έξω - Media

 

Η Χίλαρι Κλίντον έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, μόλις μια εβδομάδα μετά την ήττα της στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ και κάλεσε τους ψηφοφόρους της να «συνεχίσουν τη μάχη για μια αισιόδοξη και μεγαλόκαρδη χώρα».

Μιλώντας σε ένα τεράστιο κοινό στην Ουάσινγκτον, η Κλίντον παραδέχθηκε πως «το να έρθω εδώ σήμερα δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμένα. Υπήρξαν πολλές φορές την τελευταία εβδομάδα όπου το μόνο που ήθελα ήταν να κουλουριαστώ με ένα καλό βιβλίο και τα σκυλιά μου και να μην ξαναβγώ από το σπίτι».

Η εμφάνιση της στο συγκεκριμένο γκαλά είχε προγραμματιστεί πριν τη διεξαγωγή των εκλογών. Η πρόεδρος της οργάνωσης «Children’s Defense Fund», επί χρόνια στενή φίλη της Χίλαρι, η Marian Wright Edelman την παρουσίασε ως «την πρόεδρο του λαού» τονίζοντας πως προηγείται σε συνολικές ψήφους με πάνω από ένα εκατομμύριο.

«Είμαι σίγουρη πως, κατά την τελευταία εβδομάδα, πολλοί έχετε αναρωτηθεί εάν η Αμερική είναι η χώρα που νομίζαμε πως είναι» ανέφερε η Χίλαρι. «Οι διαφορές που υπερτονίστηκαν κατά τη διάρκεια αυτών των εκλογών είναι βαθιά ριζωμένες. Αλλά, σας παρακαλώ, πιστέψτε αυτό που σας λέω: Η Αμερική το αξίζει. Το παιδιά μας το αξίζουν. Πιστέψτε σε αυτή τη χώρα, παλέψτε για αυτή τη χώρα και ποτέ μα ποτέ μην τα παρατήσετε.

Η Κλίντον επέλεξε να παραστεί στο γκαλά καθώς το 1969, όταν ήταν ακόμα πρωτοετής στη Νομική, είχε ακούσει την Edelman να μιλάει και είχε εντυπωσιαστεί. Μετά την ομιλία, την είχε βρει και της είχε ζητήσει να δουλέψει για εκείνη. Η Edelman δεν είχε λεφτά να την προσλάβει αλλά της είπε πως «αν βρεις λεφτά, είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις». Η Κλίντον τα είχε καταφέρει και η Edelman, θυμούμενη το περιστατικό, ανέφερε πως «πάντα βρίσκει ένα τρόπο και τα καταφέρνει». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:32