search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:54
MENU CLOSE

Απίστευτο: 9χρονος έπιασε στον αέρα τον αδερφό του πριν πέσει από την αλλαξιέρα (Video)

17.11.2016 10:09
Απίστευτο: 9χρονος έπιασε στον αέρα τον αδερφό του πριν πέσει από την αλλαξιέρα (Video) - Media

 

Μια απίστευτη ιστορία από τις ΗΠΑ έχει αρχίσει και κάνει τον γύρο του κόσμου εδώ και λίγες μέρες.

Η ιστορία διαδραματίστηκε στην Φλόριντα στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, αλλά έγινε γνωστή μόλις την περασμένη εβδομάδα, όταν η οικογένεια έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο.

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας στο σπίτι της οικογένειας Λεβί, φαίνεται η μαμά Τίλα, να αφήνει το μικρότερο από τα παιδιά της στην αλλαξιέρα προκειμένου να βοηθήσει ένα από τα άλλα τέσσερα παιδιά της .
Ωστόσο, ο μικρούλης κάνει μια ξαφνική κίνηση και βρίσκεται στο κενό από το ύψος της αλλαξιέρας. Ευτυχώς, ο 9χρονος αδερφός του Τζόσεφ, βλέποντας τον να πέφτει, τρέχει και τον πιάνει κυριολεκτικά στον αέρα λίγο πριν πέσει στο έδαφος.

Έντρομη η μητέρα τους στρέφει το βλέμμα και αφού διαπιστώνει ότι το μωρό είναι καλά στην υγεία της ξεσπά σε κλάματα με το 9χρονο αγόρι να την αγκαλιάζει για να την ηρεμήσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50