search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:26
MENU CLOSE

Δεύτερη θέση στις προεδρικές εκλογές στη Μαρί Λεπέν δίνει γνωστή εταιρεία στοιχημάτων

17.11.2016 11:24
Δεύτερη θέση στις προεδρικές εκλογές στη Μαρί Λεπέν δίνει γνωστή εταιρεία στοιχημάτων - Media

Η ηγέτις του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου στη Γαλλία Μαρίν Λεπέν έρχεται στη δεύτερη θέση των πιθανών νικητών, μετά τον συντηρητικό Αλέν Ζιπέ, για τις προεδρικές εκλογές τον ερχόμενο χρόνο, ανακοίνωσε το βρετανικό γραφείο στοιχημάτων William Hill.

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε χθες Τετάρτη την υποψηφιότητά του για την προεδρία, μία κίνηση η οποία ενδεχομένως να στερήσει ψήφους από τους κυριότερους «συστημικούς» υποψήφιους σε μία σώμα με σώμα μονομαχία για την προεδρία, στην οποία Λεπέν διαθέτει ισχυρό ρεύμα.

Το William Hill δίνει πιθανότητες 6/4 (και ίδιες πιθανότητες στον Ζιπέ)–ή αλλιώς 40%–στο ενδεχόμενο η Μαρίν Λεπέν να είναι η επόμενη πρόεδρος της Γαλλίας.

Τα τελευταία χρόνια, οι bookmakers έχουν πέσει έξω πολλές φορές στις προβλέψεις τους για μεγάλα πολιτικά γεγονότα, περιλαμβανομένων των εκλογών στις ΗΠΑ, του δημοψηφίσματος για το Brexit, των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του Εργατικού Κόμματος και των εκλογών το 2015 στη Βρετανία.

“Έχοντας κατατροπωθεί από τζογαδόρους της πολιτικής που πόνταραν 200/1 για τον Τζέρεμι Κόρμπιν ως ηγέτη των Εργατικών, 150/1 για τον Ντόναλντ Τραμπ ως πρόεδρο των ΗΠΑ και 6/1 τόσο για την επικράτηση του Brexit όσο και για τη νίκη των συντηρητικών, αυτή τη φορά δεν το ρισκάρουμε”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του William Hill Γκρέιαμ Σαρπ.

Το Hills δίνει πιθανότητες 5/1 (17%) για τον πρώην πρωθυπουργό Φρανσουά Φιγιόν, 8/1 (11%) για τον Νικολά Σαρκοζί, 16/1 (6%) για τον Μακρόν και 28/1 (3%) για τον πρωθυπουργό Μανουέλ Βαλς, ενώ για τον νυν πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ 33/1 (3%).

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03