search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:35
MENU CLOSE

Αυτές είναι οι χώρες με τους πιο… άπιστους κατοίκους

18.11.2016 18:17
Αυτές είναι οι χώρες με τους πιο... άπιστους κατοίκους - Media
 
Πριν από μερικές ημέρες μια έρευνα αποκάλυψε ότι η βασική αιτία που οδηγεί τις γυναίκες στην απιστία είναι η… άρνηση των συντρόφων τους να κάνουν δουλειές του σπιτιού.
 
Τώρα, μια νέα μελέτη, η οποία συγκέντρωσε στοιχεία από έρευνες που κατά καιρούς διεξάγει η εταιρεία προφυλακτικών Durex κατέληξε στο χάρτη των χωρών, όπου οι κάτοικοί τους επιδίδονται περισσότερο στον… ποδόγυρο και τα αποτελέσματά της προκάλεσαν έκπληξη.
 
Βλέπετε, η χώρα με τα μεγαλύτερα ποσοστά άπιστων συντρόφων είναι η Ταϊλάνδη, όπου το 51% δηλώνει ότι… την έχει κάνει την κουτσουκέλα του. Ειδικοί εκτιμούν ότι τα καυτερά φαγητά και ο σεξοτουρισμό βάρυναν ιδιαίτερα στο να κατακτήσει η χώρα αυτή την πρώτη θέση στον κατάλογο με τις πλέον άπιστες χώρες.
 
Πίσω από την Ταϊλάνδη βρίσκονται η Δανία (46%, προφανώς λόγω της «παραδοσιακής» σεξουαλικής απελευθέρωσης των Σκανδιναβών), η Ιταλία (45%, ο μύθος του Λατίνου εραστή καλά κρατεί), η Γερμανία (επίσης 45%!), η Γαλλία (43%, έκπληξη, καθώς η απιστία παλαιότερα θεωρούταν «σπορ» για τους Γάλλους), η Νορβηγία (41%, ισχύουν τα όσα γράφτηκαν για τη Δανία), το Βέλγιο (40%, είναι άραγε οι πραλίνες αφροδισιακές;…), η Ισπανία (39%, Λατίνοι εραστές κι αυτοί), η Βρετανία (36%) και η Φινλανδία (επίσης 36%).
 
Να σημειωθεί ότι αυτή η έρευνα έρχεται την ημέρα που σύμφωνα με το σάιτ «παρανόμων γνωριμιών» Illicit Encounters είναι πιο πιθανό να σας απατήσει ο/η σύντροφός σας…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:32