search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:45
MENU CLOSE

Μπαλτάς: Ακόμη αναρωτιέμαι γιατί με έδιωξε ο Τσίπρας

19.11.2016 08:57
Περπάτησε μέχρι το νοσοκομείο με έναν μπαλτά καρφωμένο στο κρανίο του (Video) - Media

 

Την απορία του για την απομάκρυνση του από το υπουργείο Πολιτισμού, μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, εξέφρασε ο Αριστείδης Μπαλτάς.

Σε συνέντευξη του στα ΝΕΑ, ο πρώην υπουργός είπε χαρακτηριστικά: «Για την απομάκρυνση επιτρέψτε μου μόνο να πω ότι μου έχει μείνει η απορία. Αλλά ως εκεί

Πάντως νομίζω πως δεν κατέστρεψα ούτε την παιδεία, ούτε τον πολιτισμό»

Σχετικά με το θέμα που είχε δημιουργηθεί με την παραίτηση του Παναγιώτη Δούρου, ο Αριστείδης Μπαλτάς διευκρίνισε πως ο διευθυντής του γραφείου του δεν παραιτήθηκε: «Του ζήτησα να φύγει με τη φράση ”δεν σου έχω πλέον εμπιστοσύνη”. Για λόγους προστασίας του ίδιου και επειδή δεν χρειάζεται να δημιουργείται η αίσθηση σκανδάλου, άφησα να εννοηθεί ότι πρόκειται για παραίτηση».

Ενώ άφησε και αιχμές προς την περιφερειάρχη κ Δούρου, την οποία ενημέρωσε αμέσως για την απόφαση του: «Βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι από τότε που απομακρύνθηκε ο Δούρος από το υπουργείο, τα έργα του ΥΠΠΟΑ με την Περιφέρεια άρχισαν να καθυστερούν και να εμφανίζουν προβλήματα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:45