search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:16
MENU CLOSE

«Ιδιαίτερα κρίσιμη» η κατάσταση της υγείας του Κωστή Στεφανόπουλου – Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν

19.11.2016 15:32
Ο ιός των ανισοτήτων - Οι πολύ φτωχοί αναμένεται ότι θα αυξηθούν κατά 240 με 490 εκατομμύρια φέτος - Media

 

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται από την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», με λοίμωξη του αναπνευστικού και πλέον η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό Αντώνιο Δημητρακόπουλο, τομεάρχη Παθολογικού Τομέα του «Ερρίκος Ντυνάν», και διευθυντή του Γ΄ Παθολογικού Τμήματος, ο 90χρονος πολιτικός, εισήχθη στο Νοσοκομείο, «με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια. Κλινικά και απεικονιστικά διαπιστώθηκε ότι πάσχει από αμφοτερόπλευρη πνευμονία εξ εισροφήσεως. Παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, η κλινική του εικόνα βαίνει επιδεινούμενη με ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως ιδιαιτέρως κρίσιμη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00