search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:59
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Ινδία: Εκτροχιάστηκε τρένο – Πάνω από 119 νεκροί (Video)

20.11.2016 06:37
Τραγωδία στην Ινδία: Εκτροχιάστηκε τρένο - Πάνω από 119 νεκροί (Video)  - Media

 

Τους 119 ξεπέρασε ο αριθμός των νεκρών από τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας νωρίς σήμερα το πρωί στο βόρειο κρατίδιο Ούταρ Πραντές της Ινδίας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, ενώ ο αριθμός των τραυματιών φθάνει τους 150.

Οι επιχειρήσεις διάσωσης για τον εντοπισμό επιζώντων, παγιδευμένων στα κατεστραμμένα βαγόνια της υπερταχείας συνεχίζονται, αλλά οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί.

Η υπερταχεία με 14 βαγόνια ταξίδευε μεταξύ της βορειοανατολικής πόλης Πάτνα και της πόλης Ιντόρε στην κεντρική Ινδία, όταν εκτροχιάστηκε στην περιοχή Πουχραγιάν, 65 χλμ. νότια της Καμπούρ, σύμφωνα με αξιωματούχους των σιδηροδρόμων. Το δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, όταν οι περισσότεροι από τους 500 επιβάτες κοιμόντουσαν, σύμφωνα με μαρτυρίες διασωθέντων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:59