search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:03
MENU CLOSE

Πρώτη φορά τόσες σταρ μαζεμένες σε μια selfie, χωρίς ίχνος μακιγιάζ

20.11.2016 12:11
Πρώτη φορά τόσες σταρ μαζεμένες σε μια selfie, χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Media

 

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει ένα είδος αντίδρασης των σταρ, οι οποίες χωρίς να νοιάζονται για το αν θα τσαλακώσουν την άψογη εικόνα τους, εμφανίζονται δημοσίως χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Απελευθερωμένες από το βαρύ make up, το photoshop και τις τέλειες πόζες, πολλές ωραίες του Χόλιγουντ εμφανίζονται σαν κορίτσια της διπλανής πόρτας.

Αυτή τη φορά ήταν η Ντρου Μπάριμορ, η οποία δημοσίευσε φωτογραφία στο instagram μαζί με την Κάμερον Ντιάζ, την Γκουίνεθ Πάλτροου και τη Νικόλ Ρίτσι, από ορεινή πεζοπορία που είχαν πάει όλες μαζί.

Η Ντρου Μπάριμορ δεν αρκέστηκε μόνο στη φωτογραφία, καθώς η λεζάντα αυτής είναι ένας ύμνος προς τις αγαπημένες της φίλες:

«Κρατήστε αυτούς που αγαπάτε και πηγαίνετε μαζί στο βουνό. Οι γυναίκες της ζωής μου πράττουν. Αυτό μπορεί να αφορά τα πάντα στη ζωή, στη δουλειά και στη φυσική ικανότητα. Ενθουσιασμός αν θέλετε. Ακολουθώ τους φίλους μου. Και όταν τους χρειάζομαι περισσότερο τους έχω πιο κοντά. Αλλά αυτό ισχύει και όταν με χρειάζονται εκείνοι. Ξέρω ότι έxω κάνει το σωστό. Για να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους. Αγαπήστε τους φίλους σας. Μοιράστε καλοσύνη. Κρατήστε στιγμές και πάνω απ’ όλα κάντε σχέδια», έγραψε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:02