search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 12:02
MENU CLOSE

Νεκρός ο κασκαντέρ του Τζέιμς Μποντ σε πτώση από ελικόπτερο

20.11.2016 12:58
Νεκρός ο κασκαντέρ του Τζέιμς Μποντ σε πτώση από ελικόπτερο  - Media

 

Είχε επιλέξει να ζει επικίνδυνα, κάνοντας τη δουλειά του κασκαντέρ. Δεν περίμενε όμως ότι το ταξίδι του στην Κίνα και η συμμετοχή του σε stunt με ελικόπτερο, θα του στοίχιζε τη ζωή.

Ο λόγος για τον Steve Truglia, ο οποίος σε ηλικία 54 ετών βρήκε φριχτό θάνατο στη νοτιοδυτική Κίνα όταν κάτι πήγε στραβά κατά την πτώση του από το ελικόπτερο. Οι αρχές ακόμα δεν έχουν καταλήξει αν υπήρχε κάποια τεχνική βλάβη ή αν επρόκειτο για ανθρώπινο λάθος που κόστισε τη ζωή στον ατρόμητο άνδρα.

Ο Truglia, που γύριζε τις πιο επικίνδυνες σκηνές αντί των ηθοποιών, σε ταινίες όπως Tomorrow Never Dies, the World Is Not Enough και Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν, είχε κάνει καριέρα στον βρετανικό στρατό πριν στραφεί στο επάγγελμα του κασκαντέρ.

Ο ίδιος είχε περιγράψει τη δουλειά του ως την καλύτερη του κόσμου και είχε κερδίσει βραβεία για τις επιδόσεις του στην ορειβασία και την πτώση με αλεξίπτωτο.

Σε ανάρτηση στο facebook που είχε κάνει λίγες ώρες πριν την επιβίβασή του στο ελικόπτερο στην Κίνα, ανέφερε ότι περίμενε να κοπάσει λίγο ο αέρας για να κάνει το stunt από το ελικόπτερο, ενώ αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι είχε πολύ ομίχλη εκείνη την ώρα.

Τραγικό ήταν και το γεγονός ότι οι Κινέζοι επέλεξαν να ενημερώσουν τη σύντροφό του για το χαμό του, στέλνοντάς της ένα ψυχρό sms.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18