search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:20
MENU CLOSE

Η «απάντηση» της Ναταλίας Τσαλίκη στους «κλειδοκράτορες της πνευματικότητας»

20.11.2016 14:10
Ναταλία Τσαλίκη για Άγριες Μέλισσες: Είναι μια σειρά που κινείται μεταξύ τηλεόρασης και κινηματογράφου  - Media

 

Με το γάντι απάντησε η ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη σε όσους την κατηγορούν για τις δουλειές της στην τηλεόραση.

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όσους «κλειδοκράτορες της πνευματικότητας» προσβάλλονται από την θητεία μου στην τηλεόραση και με κατηγορούν έμμεσα η άμεσα ότι δούλεψα σ’ αυτήν. Τους πληροφορώ, ότι όχι μόνον δεν ντρέπομαι για τις δουλειές που έχω κάνει, αλλά πως για τα σήριαλ που προβάλλονται συχνά λόγω (προφανώς) ευρείας απήχησης, και από τα οποία με γνώρισε ο πολύς κόσμος, είμαι και πολύ περήφανη», πόσταρε στον λογαριασμό της στο Facebook.

»Ο ίδιος κόπος και το ίδιο μεράκι χρειάστηκαν για να γίνουν, όπως και για το θέατρο. Αλλιώς, φαντάζομαι, δεν θα είχαν τέτοια απήχηση. Λυπάμαι μόνο που δεν ανήκαν στην κατηγορία “δράμα”, για την οποία θα έπαιρνα συγχωροχάρτι από τους κουλτουριάρηδες του πνεύματος, αλλά στην κατηγορία “κομεντί” και (το χειρότερο) “κωμωδία”», πρόσθεσε εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια τη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:18