search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:30
MENU CLOSE

Μυρτώ Αλικάκη: Μετά την «Αναστασία» πιέστηκα πολύ

20.11.2016 14:40
Μυρτώ Αλικάκη: Μετά την «Αναστασία» πιέστηκα πολύ  - Media

 

Για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την ξαφνική και μεγάλη αναγνωρισιμότητα μετά την τηλεοπτική επιτυχία της στο σίριαλ «Αναστασία» μίλησε η Μυρτώ Αλικάκη, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του Ταμάμ. 

«Δεν ήταν εύκολο. Ήμουν πολύ μικρή. 21 ετών. Προερχόμουν από έναν κόσμο αγάπης για το θέατρο από παιδί, με το Θέατρο Τέχνης. Εν πάση περιπτώσει με ό,τι κουβαλούσα στο κεφάλι μου. Δεν έχει σημασία. Αυτό που λέω δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα της σειράς και το αν η σειρά μου άρεσε ή όχι, έχει να κάνει με το ότι αυτή η ξαφνική αναγνωρισιμότητα για μια έφηβη η οποία περνούσε τα βράδια της στα Εξάρχεια ήταν λίγο… Δεν ένιωθα ποτέ ούτε mainstream, ούτε κυριλέ, ούτε τίποτα από αυτά.

Στην πραγματικότητα το δύσκολο ήταν για μένα να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα και το άλλο, ποιο είναι το επόμενο βήμα γιατί αν αφεθώ σε αυτό που έχει συμβεί, θα γίνω κάτι που δεν ονειρεύτηκα να γίνω. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Πιέστηκα πάρα πολύ για ένα χρόνο. Λίγο λιγότερο για έναν δεύτερο, τρίτο και μπορώ να πω για να είμαι πολύ ειλικρινής ότι μόνο αφότου γέννησα τα παιδιά μου, δηλαδή 8 -9 χρόνια αργότερα στρώσανε όλα μέσα μου. Τα παιδιά ιεραρχούν με έναν απίστευτο τρόπο τα πράγματα» εξομολογήθηκε η Μυρτώ Αλικάκη.

Πηγή: zappit.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15