search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:16
MENU CLOSE

O Λαλιώτης απαντά στον Σπίρτζη για το «ταγκό στο Σύνταγμα»

21.11.2016 10:55
Δήλωση «πίστης» Λαλιώτη στο ΚΙΝΑΛ: Απεταξάμην τον ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

Με μια του επιστολή προς τον διευθυντή σύνταξης της «Βραδυνής της Κυριακής» ο Κώστας Λαλιώτης απαντά στον Χρήστο Σπίρτζη αναφορικά με τις δηλώσεις του πως «θα μπορούσαν να χορέψουν ταγκό στο Σύνταγμα».

Αναλυτικά η επιστολή:

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Προς
κ. Ιορδάνη Χασαπόπουλο
Δ/ντή Σύνταξης
Εφημερίδας «ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής»

Αγαπητέ Ιορδάνη,

Οι αναφορές του Χρήστου Σπίρτζη στο πρόσωπό μου στη συνέντευξή του στη «ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής» (με τίτλο «θα χορέψω ταγκό στο Σύνταγμα») με αφήνουν αδιάφορο.  Δεν με αφορούν γιατί διαχρονικά με αδιατάρακτες σχέσεις ανήκω στο ΠΑΣΟΚ και στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, πιστεύοντας απόλυτα στον αυτόνομο πολιτικό λόγο τους, στην αυτοδύναμη στρατηγική τους και στον καταλυτικό, διακριτό ρόλο τους με σαφείς ιδεολογικές οριοθετήσεις και προγραμματικές αντιπαραθέσεις τόσο με το ΣΥΡΙΖΑ όσο και με τη ΝΔ.

Είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια ότι ο Χρήστος Σπίρτζης έχει αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ και χορεύει σφιχταγκαλιαστά «ταγκό» με το ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του καθώς και με τους ΑΝΕΛ και τα στελέχη τους.

Οι χορογραφίες ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι δικές τους και αφορούν αποκλειστικά μόνον αυτούς.

Φιλικά
Κώστας Λαλιώτης

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:16