search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:50
MENU CLOSE

«Μυθικά» κατορθώματα από τον Αντετοκουνμπο – Αυτό που πέτυχε το έχουν καταφέρει μόνο ο Τζόρνταν και ο Ολάζουον (Video)

22.11.2016 06:16
NBA: Εξαιρετικός, αλλά και μοιραίος ο Αντετοκούνμπο - Ηττα των Μπακς από το Χιούστον - Media

 

Το πρώτο φετινό τριπλ νταμπλ του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι γεγονός! Ο “Greek Freak” οδήγησε τους Μπακς στην επικράτηση επί των Μάτζικ

Πέρσι, ο Αντετοκούνμπο ξεκίνησε το… πάρτι με τα τριπλ νταμπλ μετά τη διακοπή για το All Star Game… Φέτος, το πράγμα “ψηνόταν” εδώ και καιρό και τελικά έκανε σεφτέ κόντρα στο Ορλάντο! Ήταν το έκτο συνολικά στην καριέρα του.

Ο διεθνής φόργουορντ πέτυχε 21 πόντους (6/13 δίποντα, 9/9 βολές) κι είχε ακόμα 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ, ενώ πρόσθεσε 5 κλεψίματα και 3 κοψίματα! Ε, τι άλλο να κάνει;

Πρώτος σκόρερ του Μιλγουόκι, πάντως, ήταν ο επίσης πολύ καλός Τζαμπάρι Πάρκερ, ο οποίος “ντύθηκε” σουτέρ και τελείωσε το ματς με 22 πόντους, έχοντας 5/7 τρίποντα!

Κάπως έτσι μπήκε τέλος στο αρνητικό σερί του Μιλγουόκι που μετρούσε τρεις σερί ήττες, μολονότι το Ορλάντο έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα και προηγήθηκε με 16-2!

Κόντρα στο Ορλάντο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκανε απλά το πρώτο του τριπλ νταμπλ, πραγματοποίησε άλλη μια ιστορική εμφάνιση στο ΝΒΑ.

Ο “Greek Freak” συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, η εξέλιξη του είναι τεράστια και με το… σπαθί του κερδίζει μια θέση στους θρύλους της λίγκας! Αυτό έπραξε και στην αναμέτρηση με τους Μάτζικ όπου για ακόμα μια φορά έκανε τα πάντα!

Μάλιστα, έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που καταφέρνει να έχει τουλάχιστον 21 πόντους, 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 5 κλεψίματα και 3 κοψίματα σε έναν αγώνα! Ποίοι είναι οι άλλοι δύο; Ο Μάικλ Τζόρνταν κι ο Χακίμ Ολάζουον!

Πηγή: Eurohoops

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:49